Masterchef Atike'nin gözüne ne oldu? Atike neden gözüne bant taktı?

Masterchef Atike'nin gözüne ne oldu? Atike neden gözüne bant taktı?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Atike ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Atike'nin gözüne ne oldu? Tüm detaylar haberimizde.

MasterChef Türkiye yarışmacısı Atike'nin programın fragmanında gözünde bant takılı olması seyirciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki Atike'nin gözüne ne oldu? Atike gözüne neden bant taktı? MasterChef Türkiye yarışmacısı Atike ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE ATİKE'NİN GÖZÜNE NE OLDU

MasterChef Türkiye yarışmasının yayınlanan yeni bölüm fragmanında hem Burak ve Ayaz arasında olan kavga hem de Atike'nin gözünde bant takılı olması seyircinin dikkatinden kaçmadı. Seyirciler konuyu araştırırken edinilen bilgilere göre Atike'nin çok önemli bir şeyi olmadığı, gözünün enfeksiyon kaptığı ve tedbir amaçlı bant takıldığı öğrenildi.

MasterChef Atike Gözüne Ne Oldu

MASTERCHEF ATİKE

MasterChef Türkiye yarışmacısı Atike 34 yaşındadır ve İzmir'den yarışmaya katılmıştır. Atike'nin mesleği aşçılıktır ve ilk turda 2 evet almayı başarmıştır. İkinci tura yükselmeyi başaran Atike bu turda da en iyi tabağı çıkartmıştır. Atike 3 hafta yedeklerde mücadele etmiş ve ana kadroya girmeyi başarmıştır. Atike'nin 11 yaşında bir kızı vardır. Atike ismi eski, güzel, soylu ve özgür genç kız anlamına gelmektedir. İsim Kuran-ı Kerim'de de geçer. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN