MasterChef Burak Kaya oyuncu mu? Burak Kaya kimdir, hangi yapımlarda yer aldı?

MasterChef Burak Kaya oyuncu mu? Burak Kaya kimdir, hangi yapımlarda yer aldı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan iddialı yarışma programı MasterChef Türkiye'nin beşinci sezonunda reytingleri artırmayı başardı, daha iyi sonuçlar alarak ilk beşe bile girmeyi başarıyor. Ancak pek çok kişi Burak Kaya’nın oyuncu olduğunu ima etmeye başladı. Burak Kaya kimdir, oyuncu mu? Soruları pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

TV 8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan yarışma programında her sezon olduğu gibi bu sezon da suçlamalar ve dedikodular bitmiyor. Her sezon olduğu gibi, yarışmacıların kast ajansları tarafından seçildiği, yarışmanın baştan sona hayali olduğu ve yarışmacıların söylediklerinin önceden belirlendiği gibi birçok iddia var. Kanalın yetkilileri bu durumu zaman zaman inkar etse de suçlamalar bitmiyor. Bu sezon Burak Kaya yarışmasında bu çekişmeler devam ediyor. Oyuncunun geçmişte bazı televizyon dizilerinde ve reklamlarda rol aldığı ve diziye o oyuncunun kimliğiyle katıldığı söyleniyor.

BURAK KAYA ŞOV MU YAPIYOR?

MasterChef Türkiye'nin en başarılı yarışmacılarından biri olan Burak Kaya, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Yarışmacının son bölümlerde yarışmacı Gamze ile çatışması ve Gamze'ye söylediği "gerizekalı ve çakal" sözlerinin ardından önceki bölümlerde dokunulmazlık kazanarak kendini eleme potasına gönderme isteği yarışmaya karşı olduğu için reddedildi. Karakteriyle Burak Kaya'yı yoğun bir şekilde gündeme getiren Fatma Nur oldu. Burak Kaya ise kendisini tanımadığını söyleyerek kendini savunmaya çalıştı ancak başta yarışmacıların bir kısmı olmak üzere halkın büyük bir kısmı bu duruma inanmadı ve oyuncunun bilerek böyle davrandığını iddia etti. Hatta bazı internet haberlerinde bunun bir aldatmaca olduğu ortaya çıktı. Yine şovun uydurma olduğu iddiasına rağmen iddialar Burak Kaya'ya odaklandı.

burak kaya

BURAK KAYA OYUNCU MU, HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?

MasterChef Türkiye'de yarışan yarışmacıdan biri olan Burak Kaya, Turizm ve Otel İşletmeciliği Enstitüsü'nden mezun oldu. Lisede aynı bölümde okuyan Burak Kaya, daha sonra meslek değiştirerek oyunculuk yapmaya ve sahne yapımlarında yer almaya başladı. Birçok televizyon dizisinde yardımcı oyuncu olmasına rağmen, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisi başta olmak üzere birçok bölüm ve sahnede yer alması ve reklamlarda yer alması, oyuncunun asıl mesleğinin oyunculuk olduğu iddiasına yol açmıştır. Oyuncu bu durumu kabul etmese de bu sezon müsabakaların önceden planlanan çerçevede gerçekleştiğini gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN