MasterChef Fatma Nur'un elenme nedeni şaşırttı! Barış detayı "Yok artık" dedirtti

MasterChef Fatma Nur'un elenme nedeni şaşırttı! Barış detayı "Yok artık" dedirtti

MasterChef Türkiye yarışmasından elenen Fatma Nur Uçar ile Barış Demir'e ilişkin çıkan aşk dedikoduları herkesi şaşırtırken, Uçar'dan ilk paylaşım geldi. Bakın Fatma Nur Uçar, Barış aşkı için ne paylaştı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında peş peşe ayrılıklar yaşanırken, Fatma Nur Uçar ve Barış Demir hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Barış'ın elenmesinden sonra Fatma Nur'un da elenmesi kafaları karıştırdı. Fatma Nur Uçar'dan ilk paylaşım geldi.

fatmanurucar.jpg

FATMA NUR İLE BARIŞ SEVGİLİ Mİ?

Geçtiğimiz haftalarda Barış’ın yarışmaya veda etmesinin ardından Fatma Nur Uçar da Masterchef’ten elendi.

barisdemir.jpg

FATMA NUR'DAN AÇIKLAMA

Peş peşe elenen iki ismin yarışmada sevgili oldukları iddia edildi. Sosyal medyayı çalkalayan bu haber sonrası Fatma Nur bir açıklama yaptı.

Uçar'dan şu açıklama geldi:

"Barış'la bizi çok yakıştırıyorlar. Teşekkür ederim ama maalesef sevgilisi değiliz. Bir aşk yok ortada. 'Kadim dost' olduk biz onunla. Ama yakıştırdığınız için çok teşekkür ederim. Bir gün sizin de istediğiniz gibi Barış ile bir video çekeriz belki"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN