MasterChef izleyicileri böyle eleme görmedi! Elemeye tepkiler arka arkaya yağdı… Bu veda yaşanmamalıydı

MasterChef izleyicileri böyle eleme görmedi! Elemeye tepkiler arka arkaya yağdı… Bu veda yaşanmamalıydı

TV8’in sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef, yapılan son eleme ile gündeme geldi. Elenen isim hem yarışmacıları hem de şefleri gözyaşlarına boğarken sosyal medya kullanıcıları elemeye tepki gösterdi. Birçok sosyal medya kullanıcısı “bu veda yaşanmamalıydı” diyerek sitem etti.

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef, heyecanlı ve yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Son olarak eleme heyecanının yaşandığı bölümde bir haftalık kıyasıya rekabet sonrasında elenen isim duyanları hem şaşkına çevirdi hem hüzne boğdu. Dilara, Alican, Batuhan, Barbaros, Hasan ve Esra'nın potada olduğu gecede ilginç anlar da yaşandı.

HEYECANLI BİR ELEME GECESİ YAŞANDI

MasterChef All Star’da her hafta Pazar gecesi eleme heyecanı yaşanıyor. Son olarak 26 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümde yarışmaya veda eden isim herkesi şaşkına çevirdi.

yeni-proje-5-001.jpg

Yarışmacıların son 11'e kalabilmek için verdikleri mücadelenin sonucunda bir isim yarışmaya veda etti. Oldukça heyecanlı bir bölüm yaşanırken ilk defa bir eleme oyunu 6 kişi ile oynandı. İlk aşamada botarga ve kuzu kulağıyla yaratıcılık tabağı yapıldı.

Birinci etabı başarı ile tamamlayarak ikinci etaba çıkmaya haz kazanan isimler İkinci etaba kalan Dilara, Esra, Batuhan ve Alican olurken Şef Danilo Zanna'nın 'Linguistica' adlı tabağını yaptılar.

yeni-proje-9.jpg

O İSİM ELENDİ

Gecenin sonunda tabağı başarısız olduğu için elenen isim Alican oldu. Alican Sabunsoy, Masterchef All Star'a veda etti.

yeni-proje-7-001.jpg

Jüriler ve yarışmacılar bu vedaya üzülürken, Somer Şef'in Alican için “Senin herkesten ayrı olarak bir mücadelen var. Bir de hastalığın ile mücadele ediyorsun. Stresten uzak durman gerekirken daha da mücadele ediyorsun. Bu da hırsını gösterir” dedi.

yeni-proje-10.jpg

SOSYAL MEDYA TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşanan bu vedaya en büyük tepki izleyicilerden geldi. Bazı izleyiciler sosyal medyadan elemeye tepki gösterirken, “senin için izliyorduk” yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN