Masterchef kim elendi, eleme adayları kim oldu? 18 Eylül 2022 Masterchef elenen isim kim oldu?

Masterchef kim elendi, eleme adayları kim oldu? 18 Eylül 2022 Masterchef elenen isim kim oldu?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye programında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Eleme potasına giren isimler araştırılırken haftanın son gününde hangi yarışmacının MasterChef’e veda ettiği merak ediliyor. İşte 18 Eylül 2022 MasterChef Türkiye yarışmasında elenen isim…

Her hafta bir yarışmacının veda ettiği MasterChef Türkiye yarışmasında elenen isimin kim olduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 18 Eylül 2022 Pazar günü ekrana gelen programda potada yer alan isimler araştırılıyor. İşte 18 Eylül 2022 MasterChef Türkiye yarışmasında elenen isim…

MASTERCHEF’E VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

Haftanın belirli günleri ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasında yaşananlar çok konuşuluyor. Yarışmacılar kıyasıya rekabet ederken hafta finalinde bir yarışmacı da hayallerine veda ediyor. Bu hafta yarışmaya veda eden isim Melih oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Takımlar yarışmalarda lezzetlerini konuştururken başarısız olan takımda eleme potasına arasında bir kişiyi gönderiyor. Bu hafta eleme potasında Fatmanur, Melih ve Barış yer alırken MasterChef hayali sona eren isim Melih oldu.

MasterChef'e veda eden isim Melih oldu

MASTERCHEF TÜRKİYE

Yayınlanmaya başlaması ile birlikte tüm beğenileri toplayan MasterChef Türkiye yarışması yeni sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen programda yarışmacılar tezgahları başında tüm hünerlerini sergiliyor. En iyi tabakları çıkaran isim büyük final yolunda adım adım ilerlerken her hafta bir yarışmacı da hayallerine veda ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın sunuculuğunu yaptığı programda şeflerde yarışmacılarla birlikte tüm heyecanı yaşıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN