MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın Bileti Kesildi Mi? Yalçınkaya Yerine Gelen İsmi Duyunca Bakın Ne Yaptı

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın Bileti Kesildi Mi? Yalçınkaya Yerine Gelen İsmi Duyunca Bakın Ne Yaptı

TV8'in en çok izlenen programları arasında yer alan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda kriz yaşanmaya başlandı. Jüri krizinin yaşandığı iddia edilen programda MasterChef Mehmet Yalçınkaya için ayrılık haberleri çıkmaya başladı. Sosyal medya hesabından bir takipçisine cevap veren Yalçınkaya'dan dikkat çeken yorum ise hemen geldi. İşte MasterChef'in yeni sezonunda patlak veren krizi ve Yalçınkaya'nın hamlesi.

Türkiye'de en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu merakla beklenirken, programa dair ayrıntılarda verilmeye başlandı. Yeni sezona yeni jürilerle gireceği iddia edilen programda Mehmet Yalçınkaya'nın artık olmayacağı belirtildi. Hakkında çıkan haberlere sessiz kalan Yalçınkaya, yerine gelecek ismi öğrenince herkesi şoke eden bir hamlede bulundu. Sosyal medya üzerinden takipçisine cevap veren Yalçınkaya'nın bu hamlesi çok konuşulacak.

daniilosef.jpg

MASTERCHEF YENİ SEZONA GİRMDEN KRİZ PATLAK VERDİ

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonuna az bir süre kalmışken, ortaya atılan jüri krizi de büyümeye başladı. İddialara göre programdan ayrılacak olan Mehmet Yalçınkaya'nın yerine başa bir isim düşünülüyor. Yeni sezonu başlamadan jüri krizi patlak verirken, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya üçlüsünden oluşan jüride ayrılık iddiaları gündeme geldi. İddialara göre yeni sezonda Mehmet Şef'in yer almayacağı belirtilirken, yerine gelmesi düşünülen bazı isimler de öne sürüldü. Bu isimlerden birinin Arda Türkmen olduğu iddia edildi.

danilo.jpg

MASTERCHEF YALÇIN KAYA SON NOKTAYI KOYDU

Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda olup olmayacağı merak konusu olurken, Yalçınkaya'dan ilk hamle geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşıma "Yorulduk be demi? Ne diyorsunuz?" açıklaması yalan Yalçınkaya'nın fotoğrafının altına gideceği yönünde yorumlar ve sorular gelmeye başladı. Bir takipçisinin "Maalesef ayrıldı. Yerine Arda Türkmen geldi" yorumundan sonra MasteChef Yalçınkaya'dan hemen ilk atak geldi. Yalçınkaya, takipçisinin bu yorumuna karşılık "Devam" cevabı verdi. Bu açıklamadan sonra gidip gitmeyeceği merak edilen Mehmet Yalçınkaya, yeni sezonda da olacağının sinyalini verdi. Son noktayı koyan Yalçınkaya, bu iddiaların da kapanmasına neden oldu.

İşte MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın o yorumu...

mehmetyalcinkaya.jpg

6 yıla yakındır TV8 ekranlarında olan Şef Mehmet Yalçınkaya, görünen o ki bir süre daha TV8 ekranlarında sevenleriyle olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN