Survivor'da İpler Gerildi! Sema ve Adem Sırrı İfşa Oldu! Eleme Potasına 2 Kişi Dışında Herkes Gitti

Survivor'da İpler Gerildi! Sema ve Adem Sırrı İfşa Oldu! Eleme Potasına 2 Kişi Dışında Herkes Gitti

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor'da bu hafta ipler gerildi. Evrim, Sema ve Adem arasında başlayan halka gerilimi büyüme başladı. İşte bu hafta Survivor'da yaşananlar ve eleme potasına giden isimler.

Tv8'de izlenme rekorları kıran Survivor'da sular durulmuyor. Sevenlerinin karşısına All Star formatıyla çıkan Survivor'da kıran kırana rekabet devam ediyor. Geçen hafta yaşanılan sakatlıklar nedeniyle elemeden kurtulan iki takım bu hafta parkurlarda fırtına estirmeye başladı. Ünlüler gönüllüler arasında son sürat devam eden mücadele de kaybeden takım elenecek olan son altıncı adayı belirledi.

sema.jpg

ÜNLÜLERDEN BÜYÜK FARK

Yarışmadan haftanın en kritik 6. dokunulmazlık oyunu için mücadele eden ünlüler ve gönüllüler geçen haftaki sakatlıklara rağmen büyük bir motivasyonla parkurlara çıktı. Dokunulmazlığın yanı sıra ödülde kazanacak olan takımları aldığı ödül ise tavuk burger ve patates püresi oldu. Ünlüler takımının önde olduğu oyunda kazananlar ise merak edilenler arasında oldu. Kadınların yarıştığı yarışmada ünlüler takımı alırken, erkekler arasındaki yarışmada da yine 8-2'lik farkla yine ünlüler aldı. Dokunulmazlığı kazanan ünlüler takımı büyük mücadelesiyle dikkat çekmeye başladı.

semaevrim.jpg

EVRİM VE SEMA ARASINDA ADEM GERİLİMİ

Yarışma sırasında gerilimlerinde yaşandığı mücadelede Sude karşı kaybeden Evrim elinde bulunan halkayı ünlülerin benchine fırlattı. Evrim'in bu atağından Anıl kurtulurken, halka Adem'e isabet etti. Yaşanan tatsız olayın ardından Adem'e denk gelen halka sonrası gerilim yaşandı. Evrim'in bu hareketinden dolayı sinirlenen Sema, Evrim ile tartışmaya başladı. Evrim yaptığı hareketten dolayı özür dilerken, Sema sinirlerini yatıştıramadı. Öfkelenen Sema, Evrim'e, "Düş yakamızdan, sen ne demek istiyorsun. Neyimiz var bizim Adem'le'' dedi. . Evrim'in Sema'ya yanıtı ise ''Sen nereye çekiyorsun konuyu ya" oldu. Oyunu kaybeden Nisa ise atış duvarına kafa attı.

POTAYA GİDECEK İSİMLER BELLİ OLDU

Dokunulmazlığı 5 defa üst üste kaybeden gönüllülerden Evrim, Nisa, Berkan, Seda ve Ogeday'ı potaya gönderdi. Yayınlanan yeni bölümde gönüllüler takımında dokunulmazlık Avatar Atakan'da oldu. Altıncı eleme adayı ise Hikmet oldu. Böylece gönüllüler takımında Atakan ve Nagihan dışındaki tüm yarışmacılar potaya gitmiş oldu.

ACUN DAYANAMADI YENİ ÖDÜLÜ AÇIKLADI

Bunlar yaşanırken Acun Ilıcalı ise yarışmacılarına muhteşem bir sürpriz yaptı. Pazartesi günü ödülünü açıklayan Acun, "Yarın değişik oyun var. Dayanamıyorum ödülü de söyleyeceğim'' diyerek şunları kaydetti:

"Kazanan Grease filmi gecesi yaşayacak. Kıyafetler hazır. Konsept olarak düşünün. Özel dansçılar gelecek, parti var, müthiş yemek! Bu görüntüler yıllarca unutulmaz. All Star'a sakladık. Akşam mükemmel parti sizi bekliyor. Yunan yarışmacılarla kıran kırana yarış olacak''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN