Buse Varol'a Bir Hamle de Eltisinden! Alişan'ın Ailesinde Sular Durulmuyor! Varol'un O Sözü Ailede Kaos Yarattı

Buse Varol'a Bir Hamle de Eltisinden! Alişan'ın Ailesinde Sular Durulmuyor! Varol'un O Sözü Ailede Kaos Yarattı

Kardeşi Serkan Tektaş'ın ölümü ile yıkılan Alişan'ın ailesinde sular durulmuyor. Eşi Buse Varol ile ayrılma derecesine gelen Alişan, evliliğini kurtarmaya çalışırken, şimdi de vefat ede kardeşi Serkan Tektaş'ın eşi Merve Tektaş ve Buse Varol arasında soğuk savaş başladı. İşte ikilinin karşılıkları son hamleleri.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölüm haberi ile yıkılan Tektaş ailesinde sular durulmuyor. Eşi Buse Varol'un istekleri yüzünden boşanma derecesine gelen Alişan evliliğini toparlamaya çalışırken, Buse Varol'a bir hamle de eşine Selçuk Tektaş'ın eşinden geldi. İşte ikili arasında başlayan soğuk savaşın detayları.

busevarol.jpg

KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNE ALIŞAMAYAN ALİŞAN'IN EVLİLİĞİ DE ÇATLAMAYA BAŞLADI

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz Temmuz ayında Koronavirüsten dolayı kaybetmişti. Ailenin üzüntüsü hala tazeliğini korurken, Alişan'ın eşi Buse Varol'un şatafatlı doğum günü partisi evliliklerinde gerile neden olmuştu. Çocuklarının doğum günü partisini ayrı ayrı kutlayan çift magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Evliliğinin bitmemesi için çaba sarf eden Alişan, tam evliliğini rayına koyarken bir hamlede Buse Varol'a yengesinden geldi. Yaptıkları ile ailede gerileme neden olan Buse Varol, vefat eden Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş tarafından tek hamlede silindi. Sosyal medya hesapları üzerinden birbirileriyle karşılıklı takipten çıkan eltilerin savaşı çok konuşulacağa benziyor.

busecik.jpg

BUSE VAROL ALİŞAN'I UYARDI ELTİSİ HAMLE YAPTI

Kardeşinin ölümü ile sarsılan Alişan ise kardeşinden kalan 4 çocuk, "Artık 4 çocuğum var." diyerek yeğenleri Eyşan, Ceylan ve yengesi Merve Tektaş'a kol kanat germişti. Eşi Buse Varol'un yaptıkları karşısında bir yıkım daha yaşayan Alişan evliliğinde ise sorunlar patlak vermeye başladı. Evliliği için çabalayan Alişan, eşi Buse Varol ve yengesi Merve Tektaş arasında kaldı. İki elti arasında başlayan soğuk savaş sonrasında ikili karşılıklı takipleşmeyi bıraktı.

busevarolalisan.jpg

MERVE TEKTAŞ, VAROL'U AFFETMEDİ

Alişan'ın yeğenlerine olan fazla ilgisinden dolayı rahatsız olduğu iddia edilen Buse Varol'un Alişan'a "Biraz da ailenle ilgilen" dediği öğrenildi. Bunun üzerine yenge Merve Tektaş eltisi Buse Varol'u bu sözlerinden dolayı tek kalemde sildi. Sosyal medya üzerinden Buse Varol'u takipten çıkaran Merve Tektaş'ın bu hamlesine karşı Buse Varol'da eltisini takipten çıkardı. Tektaş ailesinde yaşanan magazin gündemine bomba gibi düşerken ikili tarafından henüz bu haberlere ilişkin bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN