Seda Sayan'ın 7. Evliliğinde İpler Gerildi! Seda'dan Eşi Çağlar Ökten'e Şoke Eden Hamle! O Şeyi İstemedi..

Seda Sayan'ın 7. Evliliğinde İpler Gerildi! Seda'dan Eşi Çağlar Ökten'e Şoke Eden Hamle! O Şeyi  İstemedi..

Son dönemlerin en çok konuşulan çifti olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten evliliği daha ilk günlerden çatırdamaya başladı. Büyük bir aşkla nikah masasına oturan Sayan ve Ökten çiftinin dikkat çeken hareketleri "Evlilikte sorun mu başladı?" sorusunu getirdi. İşte Ökten ve Sayan çiftinin dikkat çeken o görüntüsü.

Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla nikah masasına oturan Seda Sayan ve Çağlar Ökten, Prag'da kıyacakları nikahı bazı sorunlardan dolayı Türkiye'de yaptı. Yakın dostlarının katıldığı nikah törenine çiftin ailesinden kimse katılmadı. Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in bu ilişkiye onay vermediği iddia edilirken, Ökten tarafından da kimse bu mutlu günde bulunmadı. Nikah sonrası Paris'e balayına giden çiftten Türkiye dönüşünde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. İşte "Ayrılıyorlar mı?" sorusunu gündeme getiren o görüntüler.

sedaokten.jpg

SEDA SAYAN VE ÇAĞLAR ÖKTEN AŞK BİTTİ Mİ?

Seda Sayan- Çağlar Ökten ilişkisi geçtiğimiz aylarda başlamış, Ökten'in sevgililer gününde Sayan'a evlenme teklifi yapmasıyla ilişkileri ciddi bir yola girmişti. Kısa sürede büyük bir aşka dönüşen ilişki geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta kıyılan sade bir nikahla son bulmuştu. Aşklarının her anını sosyal medya hesaplarından paylaşan çifti geçtiğimiz günlerde soğuk davranışlarıyla herkesi şoke etmişti. Görüntüleri izleyenler Seda Sayan- Çağlar Ökten ayrılıyor mu? sorularını sormaya başladı. Peki Sayan ve Ökten arasında neler oldu? İşte detaylar.

sayanseda.jpg

SAYAN, EŞİ ÇAĞLAR ÖKTEN'LE AYNI KARE OLMAK İSTEMEDİ

Oğlu Oğulcan Engin'in "Sessiz sedasız evlen" evlen uyarısından sonra herkesten habersiz sessizce evlenen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile aşkın şehri Paris'te nikah sonrası aşk tazeledi. Sayan'ın ayaklarına güller döken Ökten ise her fırsatta aşkını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Büyük bir aşkla nikah masasına oturan çiftin geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkışı halleri herkesin dikkatini çekti. Mekandan çıkan çift birbirinden mesafeli yürürken, akıllara "Evliliklerinde sorun mu başladı?" sorusu geldi.

sayan.jpg

SAYAN SADECE TEŞEKKÜR ETTİ

Sayan'ın magazincilerin beraber görüntü almaya çalışmasına karşın Ökten'le aynı karede bulunmamasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazincilere sadece teşekkür etmekle yetinen Sayan, arabasına binerek mekandan uzaklaştı. Çiftin kavga ettiği iddia edilirken henüz iki taraftan yaşanılanlara dair bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN