Pavyonda Başlayan Hikaye Müge Anlı'da Korkunç İtirafla Bitti! Ağzını Bantla Kapatıp Varilin İçinde...

Pavyonda Başlayan Hikaye Müge Anlı'da Korkunç İtirafla Bitti! Ağzını Bantla Kapatıp Varilin İçinde...

ATV'de hafta içi her sabah yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine kan donduran bir itiraf geldi. Günlerdir aranan 29 yaşındaki Uğur Kahraman'dan kötü haber geldi. Katil zanlısı bakım kim çıktı? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan korkunç olay.

ATV'nin en çok izlenen sabah programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine korkunç bir cinayet daha ortaya çıktı. Günlerdir kayıp olarak aranan 29 yaşındaki 2 çocuk babası Uğur Kahraman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Korkunç bir cinayete kurban giden genç adamın katili bakın kim çıktı? Herkesi şoke eden cinayetin ayrıntılarını okuyunca kanınız donacak. İşte cinayete dair katil zanlısının itirafı.

kahramanb.jpg

UĞUR KAHRAMAN'A NE OLMUŞTU?

İstanbul Tuzla'da yaşayan 2 çocuk babası Uğur Kahraman, evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Kahraman'dan haber alamayan ailesi ile soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında almıştı. 18 gündür kayıp olarak aranan Kahraman'dan kötü haber bugün geldi. Cinayete kurban gittiği anlaşılan Kahraman'ın ailesi ise sinir krizleri geçirdi. İşte canlı yayında yaşananlar.

mugeablai.jpg

CİNAYETİN HER AYRINTISI KAN DONDURDU! KATİL KAYINPEDER CİNAYET ANINI AN BE AN ANLATTI

Müge anlı aracılığı ile aranan Uğur Kahraman'a ilişkin son dakika haberi geldi. Evinden çıktıktan sonra haber alınamayan 29 yaşındaki Uğur Kahraman'ın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eski Kayınpederi Hüseyin Sezer'in itirafıyla başlayan olayın her ayrıntısı ise şoke etti. Eski damadı Uğur Kahraman'ı başından silahla vurarak öldürdüğünü itiraf eden Sezer, cinayete dair her şeyi anlattı. Soğukkanlılıkla cinayetin perde arkasını anlatan katil zanlısı damadını öldürdüğünü itiraf etti. Aralarında tartışma çıktığını söyleyen katil zanlısı Kahraman'ı evin mutfağında silahla öldürdüğünü daha sonra cesedi ise bahçede bulunan varile koyduğunu anlattı.

araba.jpg

CİNAYETE 2 YABANCU UYRUKLU KİŞİ DE YARDIM ETTİ

Cinayette 2 yabancı uyruklu kişinin de yardım ettiğini belirten Sezer, cesedi para karşılığı bu yabancı kişilere taşıttığını söyledi. Sezer, o şahıslara ait araçla varili Tuzla Altkaynarca'daki ailesinin evine getirdiğini, daha sonra varili apartmanın asansör boşluğuna sakladığını, silahı ise parçalara bölerek farklı yerlere attığını anlattı.

"KIZIMI PAVYONA SATTI, TORUNLARIMI DA SATACAKTI"

Sezer eski damadının kızını pavyona para karşılığı sattığını ve bundan dolayı hayatını kaybeden kızının sorumlusu eski damadının olduğunu belirterek, eski damadının torunlarını da satacağını söylediğini tartışmanın bundan çıktığını iddia eden Sezer, damadını bundan dolayı öldürdüğünü söyledi.

uur.jpg

KATİL ZANLISI EŞİYLE BERABER DELİLLERİ ORTADAN KALDIRMAYA ÇALIŞMIŞ

Eski damadını öldürdüğünü itiraf eden Katil zanlısı Hüseyin Sezer'in, Kahraman'ı öldürdükten sonra saat 19.15'te kendisine ait beyaz araç ile eşi Naciye Sezer'le kaldığı evden ayrıldığı, daha sonra karı koca saat 20.35 sıralarında tekrar Tuzla Aydınlı'da bulunan evlerine döndüğü ortaya çıkarken. İkilinin saat 20.46'da evlerinden tekrar ayrılarak saat 20.54'te araçlarının Tuzla Şekerpınar Caddesi üzerinde bir dakika bekleme yaptığı, bu esnada araçtan kimsenin inmediği ve katil zanlısının Tuzla Şifa Mahallesi üzerindeki ormanlık alan kenarında aracını durdurarak Uğur Kahraman'a ait telefonu dışarı attığı, saatler 21.00'ı gösterdiğinde de tekrar ikametlerine döndükleri tespit edildi.

muge-anli.jpg

CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Cinayet itirafı sonrası sağlık kontrolünden geçen katil zanlısı Hüseyin Sezer işlemlerin ardından tutuklanarak Metris T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN