MasterChef şefleri kız istemeye gidiyor! Yarışmacı rica etti şefler kırmadı: "Helal olsun Danilo"

MasterChef şefleri kız istemeye gidiyor! Yarışmacı rica etti şefler kırmadı: "Helal olsun Danilo"

Yemek dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan MasterChef, izleyicilere unutulmaz lezzet deneyimleri sunmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye All Star 82. bölüm fragmanında ise o yarışmacının kız isteme isteği çok konuşuldu. O yarışmacı rica etti şefler kırmadı...

MasterChef All Star, MasterChef Türkiye'nin önceki sezonlarına damgasını vurmuş, izleyicilerin gönlünde taht kurmuş ve mutfakta yeteneklerini kanıtlamış yarışmacıları bir araya getiren özel bir sezon olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel sezon, izleyicilere geçmiş sezonların unutulmaz anılarını yeniden yaşatma fırsatı sunarken aynı zamanda yarışmacıların yeteneklerini daha da geliştirmelerine ve kendi sınırlarını zorlamalarına olanak tanıyor.

MASTERCHEF ŞEFLERİ KIZ İSTEMEYE GİDİYOR! YARIŞMACI RİCA ETTİ ŞEFLER KIRMADI: "HELAL OLSUN DANİLO"

MasterChef Allstar' da bu hafta kırmızı takımda yarışan Barış' ın şeflerden isteği bu akşama damgasını vuracak. MasterChef' in yayınlanan 82. bölüm fragmanında Barış, şeflere "Danilo Şefim siz benle kız istemeye gelir misiniz?" diye sordu. Barış'ın isteği karşısında şaşıran Danilo Şef "Senin sevgilin mi var?" dedi.

64b58b1b4e3fe002783da239.webp

Barış' ın bu isteği üzerine şaşkınlıklarını şefler gizleyemedi. Barış ise "Yani olursa gelmez misiniz kız istemeye?" yanıtını verdi. Danilo Şef "Gelirim tabii ki de aşk olsun. Olmaz mı ya" demesinin üzerine Barış "Gerçekten söylüyorum" dedi.

masterchef-te-bir-ilk-diger-sefler-kararsiz-14323009-1710-amp.jpg

Somer şef ise Danilo şefe dönerek "Ne diyeceksin gidersen?" diye sordu. Kahkahalara boğulan şefler ve yarışmacılar bir hayli Danilo şefin yanıtına güldüler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN