MasterChef Türkiye'de o yarışmacının kamera arkası konuşmaları ifşa oldu ortalık fena karıştı... Şefler bile şaşırdı yer yerinden oynadı

MasterChef Türkiye'de o yarışmacının kamera arkası konuşmaları ifşa oldu ortalık fena karıştı... Şefler bile şaşırdı yer yerinden oynadı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan Masterchef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı yayına verildi. yayınlandı. Sürekli bir heyecanın yaşandığı yarışmada yarışmacılardan Çağatay'ın kamera arkası açıklamaları herkesi şok etti. Şefleri bile şaşkına çeviren açıklamaların ifşa olması durumu ortalığı fena karıştırdı.

Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı Masterchef Türkiye yarışması TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşturuluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmada heyecen dolu anlar hiç eksik olmuyor.

Yarışmacıları ilk önce grup olarak daha sonra da bireysel olarak yeteneklerini gösterdiği Masterchef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı izleyenleri şok etti. Yarışmacılardan Çağatay'ın açıklamaları şefler de dahil olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

MasterChef Çağatay

ÇAĞATAY, HERŞEYİ TEK TEK İFŞA ETTİ

Yarışmanın yeni bölüm fragmanında gergin anlar yaşandığı görülürken MasterChef Çağatay'ın kamera arkasında bütün konuşulanları tek tek ifşa etmesi ortalığı fena karıştırdı. Çağatay'ın "Işığı kapatınca uyuduğumuzu sanmayın, bazı şeyleri duyuyoruz ve benim midem bulanmaya başlıyor" ifadeleri Kıvanç ile gerilim yaşamasına neden olurken Çağatay'ın kamera arkasında konuşulan her şeyi tek tek ifşa etmesi özellikle Fatmanur'un ağzı açık kalmasına neden oldu.

MasterChef Türkiye

Çağatay'ın ifşası sonrası iddialarda adı söylene Kıvanç, tepkisini gösterirken Çağatay'a "Sen herkesin arkasından konuşuyorsun" dediği görüldü. Kıvanç, ayrıca Çağatay'ın sürekli Burak Kaya'nın arkasından konuştuğunu ve daha sonra da onunla dost olduğunu dile getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN