MasterChef Türkiye’de sınırlar zorlanıyor! All Star formatı yarışmacıların canını okuyacak!

MasterChef Türkiye’de sınırlar zorlanıyor! All Star formatı yarışmacıların canını okuyacak!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması MasterChef Türkiye yeni sezona bomba gibi dönüyor. Yeni sezonda All Star formatı ile ekranlarda yer alacak program için bütün format baştan aşağı değişti. İşte MasterChef Türkiye yeni sezon formatı…

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesin favori programları arasında yer alan MasterChef Türkiye 2023 yılında farklı bir format ile ekranlarda yer alacak. Geçtiğimiz sezonlarda ekranlarda yer alan formatının dışına çıkan MasterChef Türkiye All Star olarak ekranlarda yer alacak. Yeni format hakkında yeni iddialar ortaya atılırken gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. İşte MasterChef Türkiye yeni sezon formatı…

MASTERCHEF TÜRKİYE ALL STAR FORMATI

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programı yeni sezonda eski yarışmacılarla ekranda yer alacak. Acun Medya tarafından hazırlıklar devam ederken eski sezonu tamamen unutturacak yeni bir adım atılacağı söyleniyor. Ekip ve format sonrasında yaşananlar da herkesi şaşkına çevirdi. Her sezon yeni bir şampiyon belirlenirken Uğur Kardaş ile başlayan şampiyonluk yolculuğu Metin Yavuz ile tamamlandı. 2018'den 2022 yılına kadar devam eden programın formatında değişiklik yapılacağı söylendi.
masterchef-juri.jpg

2023 YILINDA KİMLER YER ALACAK?


2022 yılının sezon finalinde Somer Sivrioğlu tarafından açıklanan All Star formatı herkesi şaşırttı. Hangi adayların All Star formatında olacağı tartışmaları devam ederken sosyal medyada dönen iddialar kapsamında sözleşme imzalayan isimler arasında Dilara Başaran, Tahsin Küçük, Burcu Önal, Burak Kaya ve Emir Elidemir’in yer aldığı söyleniyor.

masterchef-all-star.jpg
Yarışmacıların yeni sezonda 20.000 TL ile 80.000 TL arasında para alacağı söylenirken yeni sezon hazırlıkları da hız kesmeden devam ediyor. Yarışmada her hafta yeni takımlar kurulurken her iki takımda da dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Yeni sezonda takımların bir ay boyunca beraber olacağı iddiaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyayı sallayan iddialar kapsamında takım kaptanlarının ayda bir kez ödüllendirildiği ve takım kaptanının şampiyonluk maçında 1 puan aldığı söyleniyor.

masterchef-2.jpg
Haziran ayında ekranlarda olması planlanan MasterChef Türkiye yarışmasının 22 kişilik bir ekip ile ekrana döneceği söyleniyor. Program hakkında net bir açıklama yer almazken ilerleyen günlerde yarışma formatı ve yarışmacılar hakkında da açıklama gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN