MasterChef Uğur Kardaş, deprem paylaşımı için özür diledi

MasterChef Uğur Kardaş, deprem paylaşımı için özür diledi

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı yayında kullandığı sözler nedeniyle tutuklanan MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş, hayatı boyunca yaptığı en büyük hata olduğunu belirterek pişman olduğunu ifade etti.

MasterChef'in All Star yarışmasına katılan 2018 şampiyonu Uğur Kardaş, Mehmet Şef'in "Neler yaptın?" sorusunun ardından tutuklanmasına sebep olan konuya dair açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı yayında söylediği sözler ve iddialar nedeniyle tutuklanan Kardaş, herkesten özür diledi.

'YAPTIĞIM ŞEYİN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM'

"Hayatım boyunca yaptığım en büyük hatalardan birini de yaptım. Ülkemizden bir deprem geçti. Duyduğum şeyi haklı olmadığım halde paylaştım, bundan dolayı da özür diliyorum. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu da biliyorum" dedi.

Uğur Kardaş, Maraş depreminin ardından yaptığı yayında söylediği sözler ve iddialar nedeniyle tutuklanmıştı.

Paylaştığı videoda Kardaş; "Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan'ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor" sözleri nedeniyle önce gözaltına alındı, ardından tutuklandı.

Paylaşımı ardından gözaltına alınan Kardaş verdiği ifadede, "Afgan uyruklu bir kişinin cesetlerin kolunu keserek altın aldığına ilişkin bir olaya şahit olmadım. Ancak şehirde bu tarz iddialar konuşuluyordu" diyerek kendisini savunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN