Masterchef yarışmasından bomba gibi haber! Somer Şef canlı yayında müjdeyi verdi! Böyle bir şey ilk kez yapılacak

Masterchef yarışmasından bomba gibi haber! Somer Şef canlı yayında müjdeyi verdi! Böyle bir şey ilk kez yapılacak

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'den müjdeli haber geldi. Ünlü şef Somer Sivrioğlu, müjdeyi canlı yayında duyurdu.

Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, 1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Masterchef Türkiye, 10 Ocak Salı akşamı ekranlara geldi.

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması MasterChef Türkiye'den müjdeli haber geldi. 10 Ocak Salı akşamı MasterChef Türkiye 2022'nin final akşamı yaşandı. Canlı yayında şampiyonluk için mücadele eden Metin ve Kıvanç arasından şampiyon belli oldu. Reyting rekortmeni yarışmanın önümüzdeki sezonu için Somer Şef müjdeli haberi canlı yayında duyurdu.

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programı MasterChef Türkiye birincisi belli oldu. Rakiplerini bir bir eleyerek finale yükselen Metin ve Kıvanç arasında kıran bir mücadele gerçekleşti. Yarışmada jüri üyeliği yapan ünlü şef Somer Sivrioğlu ise canlı yayında müjdeyi verdi.

Şeflerin değerlendirmesi sonucunda Metin, MasterChef’in bu sezon şampiyonluk ödülünün sahibi oldu. Metin yarışma sonunda lüks bir otomobilin de sahibi oldu.

MasterChef tarihinde bir ilk yaşanacak! Somer Şef canlı yayında müjdeli haberi verdi!

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON MASTERCHEF ALL STAR EKRANLAR GELECEK"

MasterChef'in jüri üyelerinden Somer Şef, önümüzdeki sezon MasterChef Türkiye'nin yapılmayacağını, bunun yerine MasterChef All Star sezonunun çekileceğini belirtti. MasterChef All Star, yarışma için bir ilk olacak.

MasterChef tarihinde bir ilk yaşanacak! Somer Şef canlı yayında müjdeli haberi verdi!

MasterChef'in eski yarışmacılarından Tayfun ise Somer Şef'in verdiği bu müjdeli haber için; "Eğer eşim Gamze izin verirse MasterChef All Star'a katılmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN