MasterChef'in popüler yarışmacısıydı... Fatma Nur şimdiki işiyle herkesi şaşırttı! Ünlü ekran yüzü bakın şimdi ne iş yapıyor?

MasterChef'in popüler yarışmacısıydı... Fatma Nur şimdiki işiyle herkesi şaşırttı! Ünlü ekran yüzü bakın şimdi ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'de ismini duyuran ve popüler yarışmacı haline gelen Fatma Nur Uçar'ın son halini görenler şoke oluyor. Yarışmadan sonra açılıp saçılan Fatma Nur, mini etekli pozlarıyla nefes kesiyor. Fiziğiyle ortalığı kasıp kavuran popüler yarışmacının yeni işini duyanlar kulaklarına inanmıyor. Bakın MasterChef'in popüler yarışmacısı Fatma Nur şimdilerde ne yapıyor?

MasterChef Türkiye programına katılan ve yarışmayı 10. olarak bitiren Fatma Nur Açar, yarışmadan sonra adeta bambaşka birine dönüştü. Kilo veren ve estetik operasyonları geçiren Fatma Nur, sosyal medya pozlarıyla adeta nefesleri kesiyor. Mini etekli pozlarıyla hayranlarını şoke eden Fatma Nur'un yeni mesleğini duyanlar ise kulaklarına inanamıyor. Kimse bu işi yapmasını beklemiyordu! İşte MasterChef Fatma Nur'un son hali ve yaptığı yeni mesleği...

YARIŞMADAN SONRA AÇILIP SAÇILDI

TV8 ekranlarının popüler yarışması MasterChef Türkiye ile ismini duyuran ve yarışmayı 10. olarak bitiren Fatma Nur Uçar, değişimiyle ağızları açık bıraktı. Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan popüler yarışmacının açılıp saçılması herkesi şoke etti. Fatma Nur'u hiç böyle görmedeniz!

kmgfgf-90.jpg

SON HALİYLE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Yarışmadaki hareketleriyle jüri üyelerinden yarışmacılara kadar herkesi kızdıran hatta Acun Ilıcalı'yı bile sinirlendiren Fatma Nur Uçar'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor. Değişimiyle gündeme bomba gibi düştü.

b5-001.jpg

Instagram hesabından yayınladığı makyajlı ve dekolteli fotoğrafıyla yorum yağmuruna tutulan Fatma Nur'un o hali olay oldu. Bazı kullanıcılar ise "Evrim geçirmiş" "Fatma bu sen misin?" gibi yorumlar yaptı.

YENİ MESLEĞİNİ DUYANLAR ŞOKE OLUYOR

Öte yandan yarışmadan sonra aşçılığı bırakan Fatma Nur'un yeni mesleği herkesi şaşırttı. Popüler yarışmacı kendisini sosyal medya fenomenliğine adadı. O artık bir sosyal medya fenomeni.

MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

MasterChef 2022'ye Fathiye'den katılan Fatma Nur Uçar 23 yaşındadır ve aslen Yozgatlı'dır. 10 yaşından bu yana aşçılık mesleğiyle ilgilendiğini ifade eden Uçar, Fethiye'de bir otelde sushi şefi olarak çalışmaktadır.

Fatma Nur Uçar ilk turda yaptığı yemekle üç evet alarak yarışmanın ana kadrosuna giren 8. yarışmacı olmayı başarmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN