MasterChef'te ateşi yükseltecek yeni format! Yarışma asıl şimdi başlıyor: Somer şef heyecanlı haberi verdi

MasterChef'te ateşi yükseltecek yeni format! Yarışma asıl şimdi başlıyor: Somer şef heyecanlı haberi verdi

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi haline gelen MasterChef, yeni sezonda yeniliklere imza atıyor. Türkiye'de büyük bir ilgiyle takip edilen yemek yarışmasından seyircinin dikkatini çeken hamle geldi. Formatta değişikliğe giden yarışma merakla bekleniyor...

MasterChef All Star sezonunda yeni formatlar devreye giriyor. Yarışmanın en kritik aşamasında gündeme gelen değişiklik ile yarışmacılar ve milyonlarca izleyici için yeni bir heyecan gündeme geldi. Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde, şef Somer Sivrioğlu, "kaptanlık challange" sistemini duyurdu.

MASTERCHEF'TE YENİ FORMAT

Yeniliklerle geri dönen yarışmada, mavi takım kapantının kırmızı takım kaptanını belirleyeceği ve kıyasıya rekabet yaşanacağı paylaşıldı. Bu sistem ile yarışmanın yeniden alevlenmesi bekleniyor.

Kaptanlık challenge ile birlikte şefler, yarışmacılara lezzetli sınavlardan geçeceği bir görev verdi. Sınavda, Türk mutfağının olmazsa olmazı "Mantı"yı işaret etti. Kaptan olmak isteyen yarışmacılar için ise büyük bir meydan okuma olarak günü güzelleştirdi.

ekran-goruntusu-2023-10-24-144238.jpg

İLK KAPTANLAR SEÇİLDİ

Yarışma esnasında en sıkı çalışan ve en iyi mantıyı yapmak için mücadele eden yarışmacılar, günün sonunda kaptanı seçti. Yarışmacılar arasında bu unvana Cemre sahip olurken, yeni mavi takım kaptanı Cemre stratejik bakış açısıyla kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı seçti.

Bölümün ilerleyen dakikalarında "İzmir bombası" düellosu gündeme konu oldu. Kaptanlar 12 adet mükemmel bir şekilde izmir bombası hazırlamak adına zamanla yarışa girdi. Kazanan ise mavi takımın kaptanı Cemre oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN