MasterChef'te dehşete düşüren kaza! Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

MasterChef'te dehşete düşüren kaza! Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin yeni bölümünde korku dolu anlar yaşandı. Reyting rekortmeni yarışmada yaşananlar büyük bir paniğe neden oldu.

1 Eylül 2018'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden yemek yarışması "Masterchef Türkiye", 14 Haziran'dan bu yana 'MasterChef Türkiye All Star' ismiyle ekranlara geliyor. Reyting rekortmeni yarışmanın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde korku dolu anlar yaşandı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, Acun Medya tarafından 1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Masterchef'in dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde yaşananlar yürekleri ağıza getirdi.

Ana kadro seçmelerinin devam ettiği MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde yaşananlar büyük bir paniğe neden oldu.

Yarışmacıların şef tabağı hazırladığı sırada Fatma Nur parmağını kesti. Fatma Nur'un parmağı bir anda kanlar içinde kaldı. Yaşanan bu anlar büyük bir paniğe neden olurken sağlık ekibi ve Danilo Şef Fatma Nur'un yardımına koştu.

MasterChef All Star'da korkutan kaza! Parmağını kesen Fatma Nur, gözyaşlarına boğuldu

Kanayan parmağını tutan Fatma Nur, "Çok kanıyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Stüdyodaki diğer yarışmacılar ise o anları büyük bir panikle izledi. Eli bandajlanan Fatma Nur daha sonrasında yarışmaya devam etti.

MasterChef All Star'da korkutan kaza! Parmağını kesen Fatma Nur, gözyaşlarına boğuldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN