MasterChef'te diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı talimatı verdi: O iddia ortalığı çok fena sallayacak

MasterChef'te diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı talimatı verdi: O iddia ortalığı çok fena sallayacak

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından MasterChef'te diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı talimatı verdi: Ortaya çıkan o iddia ortalığı çok fena sallayacak...

MasterChef Türkiye'de jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yönettiği dokunulmazlık oyununda ilginç bir olay yaşandı. Yemeğine fazla tuz atıldığını iddia eden Dilara, diğer yarışmacılara tepki gösterdi. Tartışmanın ardından Acun Ilıcalı'nın durumdan rahatsız olduğu ve Dilara'nın elenmesi için ekibiyle görüştüğü iddia edildi.

ARKADAŞLARINI SUÇLADI, KENDİ SUÇLU ÇIKTI

masterchef-dilara-kimdir.jpg

Dilara, yaptığı yemeğin fazla tuzlu olduğunu öne sürerek diğer yarışmacıları suçladı. Ancak şeflerin incelemesi ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda yemeğe sadece Dilara'nın tuz attığı ortaya çıktı. Bu durum, Acun Ilıcalı'nın rahatsızlık duymasına neden oldu.

ACUN ILICALI DİSKALİYE EDİLMESİNİ İSTEDİ

Magazingil isimli Instagram hesabının haberine göre, Acun Ilıcalı, Dilara'nın tavırlarından memnun olmayarak ekibiyle görüşüp Dilara'nın yarışmada devam etmemesi talimatını verdi. Ancak yapımcı ekip tarafından konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN