MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı belli oldu

MasterChef All Star'da kırmızı ve mavi takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda, Tayland mutfağında karşı karşıya geldi.

MasterChef'te haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Jüri üyeleri yarışmacılardan, Tayland mutfağına özgü yemekler yapmalarını istedi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda 2. dokunulmazlık oyununun galibi kırmızı takım oldu.

45 dakikalık süre sonunda yarışmacıların hazırladığı yemek menüleri şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bu turda şefler mavi takım yarışmacılarından tavuk tabağı çıkarmalarını istedi. Sote tavuk, makarna ve salata yorumlaması ile hazırlanacak yemekte tavuk göğsü verildi.

45 dakikalık süre sonunda daha başarılı tabağı yapan isimler, Sergen, Tahsin ve Batuhan oldu.

Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı Batuhan kazandı.

Haftanın ilk eleme adayı Sergen olurken, 2. eleme adayı ise Dilara oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN