Masterchef'te Mehmet Yalçınkaya ile yarışmacı arasında kavga! Ortalık birbirine girdi: Ocak kavgası büyüdü

Masterchef'te Mehmet Yalçınkaya ile yarışmacı arasında kavga! Ortalık birbirine girdi: Ocak kavgası büyüdü

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef'in son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Şef Mehmet Yalçınkaya yarışmacı Barış'a sert çıktı, o anlar sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

2018 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden yemek yarışması Masterchef'in yeni bölümünde yaşananlar ekran başındakileri şok etti. Yarışmanın son bölümünde şef Mehmet Yalçınkaya ile yarışmacı Barış arasında kavga çıktı. O anlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef All Star'ın yeni bölümü yayınlandı.

Denizli'de yöresel yemekler ile yarışan yarışmacılardan Barış ile Mehmet Yalçınkaya arasında tartışma çıktı. Yaşananlar ekran başındakileri hayrete düşürdü.

MEHMET ŞEF SERT ÇIKTI: NE TANTANA YAPIYORSUN?

Reyting rekortmeni yemek yarışması MasterChef All Star, ödül oyunu ile ekrana geldi.Kırmızı ve mavi takımın yarıştığı geceye yarışmacı Barış ile Mehmet Şef arasında geçen tartışma damga vurdu.

f4c9580c-92c4-4529-8234-6e95b6dd83fa

Ocakların dışında kettle ile ürün pişirmeye çalışan yarışmacılar, Mehmet Şef'in radarına yakalandı. Mavi takımdan Barış'ın 'Ocak yok şef' demesi üzerine sinirlenen Mehmet Şef, Barış'a sert çıktı.

Mehmet Yalçınkaya, Barış'a sert bir dille yanıt vererek 'İlk defa mı oluyor bu? Ne tantana yapıyorsun burada' dedi. Yalçınkaya'nın sert çıkışıyla birlikte takımlardan kettle ve bazı ürünler alındı.

Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmacılara gösterdiği sert tepki kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Yarışmacı Barış, Mehmet Yalçınkaya'nın tepkisine 'Hayır. tantana yapmıyorum' diyerek yanıt verdi.

a2fe078a-38fb-41f4-b101-8c161bc5aeb8

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN