MasterChef'te sürpriz ayrılık! 'Yarışmadan çekilmek istiyorum' diyerek duyurdu: Herkes gözyaşlarına boğuldu!

MasterChef'te sürpriz ayrılık! 'Yarışmadan çekilmek istiyorum' diyerek duyurdu: Herkes gözyaşlarına boğuldu!

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef'in son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Söz konusu ayrılık ekran başındaki izleyiciler dahi herkese duygu dolu anlar yaşattı.

1 Eylül 2018'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve söz konusu tarihten bu yana reyting rekorlarını alt üst eden "Masterchef Türkiye", 14 Haziran'dan bu yana 'MasterChef Türkiye All Star' ismiyle ekranlara geliyor. Reyting rekortmeni yarışmanın son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sürpriz ayrılık herkesi duygulandırdı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, Acun Medya tarafından 1 Eylül 2018'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Masterchef, 14 Haziran'da 'MasterChef Türkiye All Star' ismiyle yayınlanmaya başladı. Reyting rekortmeni yarışmanın son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Reyting rekortmeni yarışmanın son bölümünde Eda, Tahsin, Kıvanç, Tolga, Gamze, Sefa, Batuhan ve Çağatay arasında büyük bir rekabet yaşandı. Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşayarak atak geçiren ve bir süre yarışmanın çekimlerine katılamayan Çağatay, yarışmayı bırakmak zorunda kaldığını açıkladı.

"YARIŞMADAN ÇEKİLMEK İSTİYORUM"

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya katılamayan Çağatay, dün akşam yarışmaya katıldı. Yaşadığı omurilik rahatsızlığı nedeniyle ayakta durmakta dahi zorluk yaşayan Çağatay, yarışmaya devam edemeyeceğini açıklayarak programa veda etti.

MasterChef All Star'da Çağatay sağlık sorunları nedeniyle çekildi, yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu

Çağatay, "Hiçbir şekilde hareket edemiyorum. Tezgaha eğilirken bile problem yaşıyorum. Kendimi daha fazla riske atacak herhangi bir hamlede kaçınmak istediğim için sizlerin anlayışına sığınıyorum. Yarışmadan çekilmek istiyorum" dedi.

Yarışmadan ayrılma kararı alan Çağatay, yürümekte dahi zorluk yaşayınca şefler Çağatay'ın yanına giderek kendisiyle vedalaştı. Arkadaşlarına da veda eden Çağatay önlüğünü çıkararak yarışmadan ayrıldı. Çağatay'ın gözyaşları içinde MasterChef'e veda etmesi ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

MasterChef All Star'da Çağatay sağlık sorunları nedeniyle çekildi, yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN