Masumlar Apartmanı 2. yeni sezon ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Masumlar Apartmanı 2. yeni sezon ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen sezon hikayesi ve oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan Masumlar Apartmanı dizisinin 2. yeni sezonu 14 Eylül 2021 Salı günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. İşte, Masumlar Apartmanı yeni sezon yeni bölüm fragmanı...

Sezon finaliyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı'nın yeni tanıtımı büyük ilgi gördü. Yayımlandığı günden itibaren Türkiye ve dünyada en çok konuşulan dizi, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı, ağır dram sahneleriyle zaman zaman eleştiri konusu olsa da oyunculuk performanslarıyla ve çekim mekanlarıyla diziseverler tarafından ilgiyle takip edilmişti.

MASUMLAR APARTMANI 2. YENİ SEZON FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI 2. YENİ SEZON NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

1. bölümü 15 Eylül 2020 Salı günü TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı, 8 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan 37. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı. Yaz tatilini tamamlayan dizi ekibi, 14 Eylül 2021 Salı günü saat 20.00'de 2. yeni sezonuyla yeniden TRT 1 ekranlarında olacak.

Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından ekranlara uyarlanan psikolojik-dram türündeki dizi, geçen sezonun flaş yapımlarından biri oldu. Diyaloglarıyla ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümleri, geniş oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

MASUMLAR APARTMANI İNCİ ÖLDÜ MÜ?

İnci, Han'ın tüm ikna girişimlerine rağmen onu terk etmeye kararlıdır. Bu sırada hamile olduğunu öğrenen İnci büyük bir çıkmazın ortasında kalır. Safiye Han ve İnci'nin yaşadıklarını görünce üzülür ve ailesini toparlamaya çalışır.

İnci çocuğunu Han'dan uzak büyütme kararı alırken, Han gerçeği öğrenir ve onu bu karardan döndürmeye çalışır. İnci Han'ın yanından ayrılıp arabaya bindiği sırada trafik kazası geçirir ve Han onu bulur. Han'ın kollarında son nefesini verir.

008e3328-3717-4b93-bb83-ac97c739c199.jpg

FARAH ZEYNEP ABDULLAH 'İNCİ' YENİ SEZONDA OLACAK MI?

Masumlar Apartmanı'nda 'İnci' rolüyle boy gösteren Farah Zeynep Abdullah'ın, dizideki ağır dram sahnelerine daha fazla dayanamadığı, ruhsal anlamda çok yorulduğu için diziden ayrıldığı iddia edildi. Fakat yetenekli oyuncudan bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu şunları yazdı: "Şunu bilmenizi isterim abuk sabuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci'nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu. Masumlar bitene kadar kalbim hep ekibimle kalacak. İyi ki beraberdik, büyük bir adanmışlık ve sevgiyle bir sezon geçirdik. Canım Masumlar Apartmanı. Canım İnci."

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci'nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci'nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci'nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.

Safiye bir yandan Han ve İnci'nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci'nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir. Esat ise Gülben'in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben ile konuşmayı başarır.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN