Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben'e kafayı takan Anıl'dan yeni plan!

Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben'e kafayı takan Anıl'dan yeni plan!

İnci'nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han'ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep olur. Gülben'in peşini bırakmayan Anıl ise sinsi planını hayat geçirir. İşte, heyecan uyandıran son fragman ve ön izleme...

Masumlar Apartmanı 31. bölüm neler olacak, merak ediliyor. Zira, Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl ile yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han'ın Esat'ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar alır.

MASUMLAR APARTMANI 31. BÖLÜM FRAGMANI

31. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından ekranlara uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın 31. bölümü, 27 Nisan 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de seyirciyle buluşacak. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Masumlar Apartmanı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Esat'ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben'in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege'nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 31. bölüm özeti: Neriman, Gamze'yi üzmemek için Ege ile ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci'yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.

MASUMLAR APARTMANI 31. BÖLÜM ÖN İZLEME

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN