Megastar Tarkan reklam yapmadan dev bağışa imza attı! Tarkan'dan depremzedelere dev yardım

Megastar Tarkan reklam yapmadan dev bağışa imza attı! Tarkan'dan depremzedelere dev yardım

'Megastar' lakabıyla bilinen ünlü şarkıcı Tarkan, Kahramanmaraş'taki deprem nedeniyle toplanan bağış kampanyasına destek oldu. Tarkan'ın yaptığı bağışın miktarını AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent açıkladı.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremler Türkiye'yi derinden sarstı. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" olarak tanımladığı deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 642'ye yükseldi. Dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlar depremzedelere destek olmak için kolları sıvarken ünlü şarkıcı Tarkan'ın yaptığı bağışın miktarı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş depremi on bir ili yerle bir ederek afet bölgesini adeta savaş alanına çevirirken depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla “Türkiye Tek Yürek” isimli kampanya düzenlendi. Yerel ve ulusal TV kanalları ile 200’den fazla radyonun ortak yayınıyla ekranlara gelen kampanyada toplanan toplanan yardım miktarı 115 milyar lirayı buldu. Gecede ünlü isimler yer alırken Tarkan'ın kampanyada yer almaması bazı kesimleri şaşırtmıştı.

HALUK LEVENT AÇIKLADI

Megastar lakaplı ünlü şarkıcının depremzedeler hakkında bağış yapıp yapmadığı merak konusu olurken AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Tarkan'ın yaptığı bağışın miktarını açıkladı.

Haluk Levent paylaşımında “Sevgili Tarkan 1 milyon ₺ bağış yaptı!” ifadelerine yer verdi.

Sevgili @tarkan !
1 milyon ₺ bağış yaptı!

OĞUZHAN UĞUR 'KIZACAK BANA' DEMİŞTİ

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur , geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim…" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN