Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde feci kaza! Omurgası, çenesi, eli kırıldı

"Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisi oyuncularından Sinan Albayrak sette atlı çekimler sırasında geçirdiği feci kaza sonrasında hastaneye kaldırılmıştı. Kazada omurgası, çenesi, eli kırılan Albayrak günler sonra bugün taburcu oldu. Ünlü isim, hasta yatağında sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi: Bir süre yürüyemeyeceğim...

Oyuncu Sinan Albayrak, 23 Ocak (2024)'ta sette attan düşerek ölümden dönmüştü. Hastane odasında çektiği videoda "Herkese merhabalar ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Haberlerde biraz daha mübalağa olmuş. Kısa bir süre bilinç kaybı oldu ama gayet iyiyim, ufak tefek hasarlarımız var onlar da kısa bir sürede toparlanacak. Arayan soran arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Her şey yolunda merak etmeyiniz" demişti.

jjjjjj.jpg

"OMURGAM, ÇENEM VE ELİM KIRIK"

Taburcu olan Albayrak, evinde çektiği video ile son durumunu takipçileriyle paylaştı. Bir süre dinleneceğini söyleyen ünlü isim, kendisini arayan, soran herkese teşekkür etti.

'BİR SÜRE YÜRÜMEYECEĞİM'

"Evime geldim, operasyon iyi geçti" diyen Sinan Albayrak "Tedavi sürecindeyim. Bir süre yürüyemeyeceğim. Dizi aksadı maalesef ama birkaç hafta sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Omurgam, elim ve çenem kırık. O yüzden çok konuşamıyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN