Mehmet Ali Erbil bu kez de Danilo Zanna'yı hedef aldı: Olay yaratacak açıklama! "Aleyna Tilki ile öpüşmek isterim" demişti!

Mehmet Ali Erbil bu kez de Danilo Zanna'yı hedef aldı: Olay yaratacak açıklama! "Aleyna Tilki ile öpüşmek isterim" demişti!

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'i taciz ettiği iddiasıyla yargılanan ve 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, ünlü şef Danilo Zanna'yı hedef alarak İtalyan şefe sert sözlerle yüklendi. Erbil'in sözleri sonrasında gözler İtalyan şefin Erbil'e vereceği yanıta çevrildi.

Yaklaşık dört yıl önce 'Kaçış Sendromu' hastalığına yakalanarak hastanelik olan son aylarda ise sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin ardından bu kez de ünlü şef Danilo Zanna'yı hedef aldı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şovmen, ünlü şefe sert sözlerle yüklendi.

sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'e attığı mesajlar sonrasında hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil, 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmış ve bu durum hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Aleyna Tilki ile öpüşmek istediğini duyurarak "Serenay'ı artık öpemem onu öptüler ama bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" diye konuşan ünlü şovmen, son olarak ise 20 yaşındaki kadınlarla beraber olabileceğini açıklayarak "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" demişti.

BU KEZ DE DANİLO ZANNA'YI HEDEF ALDI

Ünlü şovmen bu sefer de 1 Eylül 2018'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden yemek yarışması "Masterchef Türkiye"de jüri üyeliği yapan Danilo Zanna'yı hedef aldı.

'Magazinbird' adlı magazin sayfasının ünlü şef hakkındaki paylaşımına yorum yapan ünlü komedyen, İtalyan şefin Türkiye'nin tanıtımı için herhangi bir katkı sunmadığını öne sürerek "Türkiye'de ünlü mü kalmadı Allah'ın İtalyan'ını bütün reklamlarda oynatıyorsunuz. Ayrıca Türkiye'nin tanıtımı için bir şey yaptığı yok" dedi.

Erbil'in bu sözleri sonrasında gözler İtalyan şefin Erbil'e vereceği yanıta çevrildi.

Genç aşkıyla görüntülenen Danilo Zanna'ya Mehmet Ali Erbil'den tepki çeken yorum: Allah'ın İtalyanı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN