Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya'yı yerden yere vurdu! Sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı: Hasan Can ne diyecek?

Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya'yı yerden yere vurdu! Sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı: Hasan Can ne diyecek?

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın taciz iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, açıklamalarıyla gündemi sarsmayı devam ediyor. Konuk olduğu bir programda açıklamalarda bulunan Erbil, ünlü komedyen Hasan Can Kaya hakkında çarpıcı sözler kullandı. Yerden yere vurdu! Sosyal medyada tepki kampanyası başlatıldı. Bakın Mehmet Ali Erbil Hasan Can Kaya hakkına ne demiş?

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan Mehmet Ali Erbil, yine gündem olmayı başardı. Taciz iddialarıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan Erbil, canlı yayında yaptığı açıklamalarla herkesin ağzını açık bıraktı. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya hakkında çarpıcı sözlerde bulunan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya kullanıcılarının linçiyle karşı karşıya kaldı. Erbil'in eski anıları hatırlatıldı. Bakın Erbil, Hasan Can Kaya hakkında neler söylemiş...

YERDEN YERE VURDU

Canlı yayında kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, önüne gelene laf söyledi. Şu sıralar popüler olan Hasan Can Kaya hakkında da açıklamalarda bulunan Erbil, ünlü komedyeni yerden yere vurdu.

"DONANIMI VE ZEKASI YOK"

Mehmet Ali Erbil, Hasan Can hakkında, "Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube'da yayınlanıyor galiba. Onunla da pek aram yok. Hasan Can Kaya'yı da duydum, küfür üzerine kurulu bir program. Bence milyonlar izliyor olamaz. Türkiye 85 milyon. En fazla izleyen 1 milyondur. O, 3-4 milyonlar yalan dolan. Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Çünkü donanımı ve zekası yok. Şimdi işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background'u nedir ona bir baksınlar." ifadelerini kullandı.

k434334-34.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mehmet Ali Erbil'in bu sözleri sosyal medyada gündem olurken tepkiler peş peşe geldi. Erbil için adeta linç kampanyası başlatıldı. Pek çok kişi, Erbil'in sözlerine tepki gösterirken eski yayınlarında yaptığı hareketleri ve hakaretleri hatırlattı.

b45554.jpg

HASAN CAN KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, SEVGİLİSİ KİM?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.

Bir dönem Leman Kültür’de düzenli olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı.

Ünlü komedyen programında da sıklıkla bahsettiği Sultan San ile birlikteliğini uzun süre devam ettirirken ikilinin kasım ayında ayrılma kararı aldıkları iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN