Mehmet Ali Erbil: TikTok'ta Dilan Polat kadar kazanıyorum

Mehmet Ali Erbil: TikTok'ta Dilan Polat kadar kazanıyorum

Sosyal medya fenomenlerinin kazançları Polat çiftinin davasının ardından daha fazla gündem olunca TikTok yayınlarıyla adlarından söz ettiren Mehmet Ali Erbil ve popçu Serdar Ortaç da radara takıldı. Sosyal medyadan kazançları merak edilen ünlü isimlerden Erbil, Dilan Polat yanıtıyla olay oldu. Ünlü şovmen 'günlük 100 bin lira kazanç elde ediyor' iddialarına "Öyle bir kazanıyorum ki Dilan Polat kadar kazanıyorum" sözleriyle yanıt verdi.

Dilan- Engin Polat çiftinin 'kara para' davaları sonrası fenomenlerin kazançları radara girdi. MASAK'ın dahi devreye girdiği olayda her geçen gün yeni iddialar ortaya atılmaya devam ederken şovmen Mehmet Ali Erbil ve popçu Serdar Ortaç'ın da TikTok'ta açtıkları yayınlarda elde ettikleri kazançlar merak konusu oldu.

Son dönemde özel hayatıyla magazin gündemine gelen Mehmet Ali Erbil, kısa süre önce gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı. 66 yaşındaki şovmen, geçen haftalarda Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etmişti.

Ancak kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planladıkları konuşulan çiftin bu birlikteliği uzun sürmedi. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıkladı.

'GÜNLÜK 100 BİN KAZANIYOR'

Ece Ronay, TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında yaptığı açıklamada, Mehmet Ali Erbil'in günlük TikTok kazancının 70-100 bin TL olduğunu iddia etmişti.

Bu konu aynı programda yeniden masaya yatırıldı. Daha önce günlük TikTok kazancıyla gündem olan Mehmet Ali Erbil'in, "Öyle bir kazanıyorum ki Dilan Polat kadar kazanıyorum" sözlerini sarf ettiği belirtildi.

'DÜNYA PARA GÖNDERİYORLAR'

Serdar Ortaç da geçtiğimiz gün TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını dile getirdi ve gönderilen paraları ne yaptığını açıkladı.

"Gönderilen hediyeleri ihtiyacı olanlara atıyorum" diyen Ortaç, "Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN