Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük genç aşkı hakkında olay iddia! "1200 dolar maaş..."

Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük genç aşkı hakkında olay iddia! "1200 dolar maaş..."

Eski manken Ebru Şancı'nın ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında yaptığı yorum olay oldu. Şancı'nın Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük, kızı yaşındaki sevgilisi hakkında söylediği sözler sosyal medyaya damga vurdu.

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Ali Erbil son zamanlarda ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Genç sevgilisi, geçtiğimiz günlerde "Ondan çocuk istiyorum o da benden istiyor" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

ic-foto.jpg

2. Sayfa'ya konuk olan eski manken Ebru Şancı bu ilişki hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Şancı açıklamasında "Hasta bakıcılar 1200 dolar maaş alıyor. Mehmet Ali kendine bakacak birini alıp maaş vereceğine genç sevgili buldu. Akıllı adam" dedi. Şancı'nın bu sözleri sosyal medyada geniş yer tuttu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN