Mehmet Ali Erbil’den Acun’u kızdıracak Survivor iddiası! O detayı kimse fark etmemişti… Kurgu diyerek ifşa etti

Mehmet Ali Erbil’den Acun’u kızdıracak Survivor iddiası! O detayı kimse fark etmemişti… Kurgu diyerek ifşa etti

Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde programda eşinin hamile olduğunu öğrenmişti. Ancak bu gelişmenin ardından kötü haber de gelmiş ve Yunus Emre’nin eşi gebeliğinin sonlandığını açıklamıştı. Tüm bunların ardından bir programa katılan Mehmet Ali Erbil’den Acun’u kızdıracak Survivor iddiası geldi. İşte, kimsenin fark etmediği ve Mehmet Ali Erbil’in ortaya attığı o iddia…

Survivor All Star 2024’ün en çok konuşulan ve peş peşe aldığı cezalarla gündem olan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde canlı yayında eşinin hamile olduğu haberini almıştı.

Yunus Emre baba olmanın mutluluğunu yeni yeni yaşarken, eşi Beria Özden sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkese kötü haberi verdi ve gebeliğinin sonlandığını duyurdu.

mehmet-ali-erbil-survivor1.png

O DETAYI MEHMET ALİ ERBİL FARK ETTİ

Söylemezsem Olmaz programı ise Yunus Emre ve eşinin açıklamalarını masaya yatırdı. Programı takip eden ve konuyla ilgili programa telefon ile bağlanarak açıklama yapan Mehmet Ali Erbil ise o canlı yayın görüntülerindeki detayı dile getirdi.

“SAĞDAN BİR KOMUT ALIYOR”

Erbil görüntülere dair şu iddiayı dile getirdi:

"Arkada sakallı bir yarışmacı var, ben ona dikkat ettim. İsmini bilmiyorum. Görüntülerde sağdan bir komut alıyor. Oraya da söylüyor. Yapalım mı? bağıralım mı? gibi bir ifadesi var. Bakın görüntülerde sağa bakıyor. Bu tip kurgular yapılıyor televizyon programlarında."

mehmet-ali-erbil-survivor.png

Erbil’in ismini bilmediğini söylediği ve en arkada duran sakallı yarışmacı ise Sercan’dı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN