Mehmet Ali Erbil ile Sisi'den 'Erdoğan' kavgası! Yarışma siyaset kavgasına döndü

Mehmet Ali Erbil ile Sisi'den 'Erdoğan' kavgası! Yarışma siyaset kavgasına döndü

Son dönemlerde yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil bu defa trans birey Seyhan Soslu ile tartışmaya girdi. Katıldığı Best Model yarışmasında sahnede ilginç bir tepki veren Erbil'e Soslu'dan yanıt gecikmedi. Bakın neler yaşandı?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yine çok konuşulacak bir olaya imza attı. Best Model yarışmasında sahneye çıkan Erbil, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'ya şaşırtan bir tepki verdi. Erbil'in ilginç tepkisine Sisi kayıtsız kalmadı. Bakın birbirlerine neler söyledi?

sis.jpg

MEHMET ALİ ERBİL'DEN OLAY ÇIKIŞ

Best Model yarışmasında sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, trans kadın Seyhan Soylu'yu hedef göstererek "Ne yazık ki cumhurbaşkanlarını övmek kimlere kaldı" şeklinde bir tepki gösterdi. Herkesi şaşırtan bu açıklama sonrasında Sisi'den Erbil'e yanıt gecikmedi.

mehmet-ali-erbil-hakkinda-tekrar-zorla-getirme-karari-1077775-5.jpg

SAHNEYE YAKLAŞIP ERBİL'E YANIT VERDİ

Ünlü şovmenin bu göndermesinden sonra sahnede duran Erbil'e yaklaşan Sisi Bana orada yalaka dedin buradaki herkes duydu. Bu ülkenin cumhurbaşkanı kim olursa olsun korumak zorundayız. Sen ahlaktan bahsediyorsan; L' G' B' T'yi kullandın. İnsanlara laf söyletip mazlum hale getirdin. Onları taşlatacak hale getirdin. Yazıklar olsun. Seninle aynı havayı solumak istemiyorum. Hadi..." diyerek Erbil'e sert tepki verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN