Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinden şaşırtan hareket! Boşanmaya el ele gelen de ilk kez görüldü!

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinden şaşırtan hareket! Boşanmaya el ele gelen de ilk kez görüldü!

27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Boşanma davasına el ele ve mutlu bir şekilde gelen çift herkese şaşkına çevirdi. Daha önce böyle bir şey görülmedi. İşte Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un o görüntüleri…

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile boşanma kararı aldıklarını açıklayan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti 28 Şubat 2023 tarihinde boşanma davası açtı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek olan davanın psikolojik şiddet gerekçesi ile açıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çiftin mahkemeye el ele gelmesi ise hem muhabirleri hem de hayranlarını şaşkına çevirdi. İşte Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un o görüntüleri…

27 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE SONLANDI


Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili adayı olan ancak meclise giremeyen Mehmet Aslantuğ, seçimlerin ardından boşanma davası için mahkemenin yolunu tuttu. Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin adliyeye el ele gelmesi dikkat çekerken kendilerine yöneltilen sorulara verdikleri cevap ile de tüm gözleri üzerinde topladılar.

mehmet-arzum-bosanma-el-ele.jpg

Muhabirlerin sorularına "Arkadaşlar çok hassas bir konu" yanıtını veren çift duruşma salonuna da mutlu bir şekilde girdi. Mahkemenin kararını açıklaması ile birlikte Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un boşanmasına karar verildiği duyuruldu. 27 yıllık evlilik 10 dakikada sona erdi. Görülen duruşmanın ardından çift muhabirlerin sorularına yanıt vermekten de kaçmadı. Duruşma çıkışında Psikolojik şiddet olup olmadığına dair yöneltilen sorulara yanıt veren Mehmet Aslantuğ, “Aşk olsun” ifadelerini kullandı.

arzum-mehmet-bosandi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN