Mehmet Dinçerle samimi şekilde yakalanmıştı... Zehra Çilingiroğlu sessizliğini bozdu: Hadise bunu sakın duymasın, pes artık!

Mehmet Dinçerle samimi şekilde yakalanmıştı... Zehra Çilingiroğlu sessizliğini bozdu: Hadise bunu sakın duymasın, pes artık!

Hadise ile boşanma kararı alan ve magazin gündemine bomba gibi düşen Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile bir mekanda görüntülenmişti. İkilinin sıcak yakınlaşması kafalarda soru işareti oluştururken ilk açıklama geldi. Zehra Çilingiroğlu aşkı iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Sakin Hadise duymasın! Yer yerinden oynayacak. Bakın Zehra Çilingiroğlu Mehmet Dinçerler ile çıkan aşk iddialarına ne demiş?

Ünlü şarkıcı Hadise ile olaylı şekilde boşanan ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile yakalanmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili arasında aşk dedikoduları ortaya atılırken ilk açıklama Zehra Çilingiroğlu'ndan geldi. Hadise bunları sakın duymasın! Ortalık çok fena karışacak. İşte Mehmet Dinçerler ve Zehra Çilingiroğlu arasındaki yasak aşk...

DAHA FAZLA DAYANAMADI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Nisan ayında Hadise ile nikah masasına oturan ve daha sonra anlaşamayan Mehmet Dinçerler boşanma kararı almıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma kararı tüm okları Mehmet Dinçerler'e yöneltmişti. Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile yakalanan Dinçerler, sessizliğe bürünmüş ve açıklama yapmamıştı. Daha fazla dayanmayan Zehra Çilingiroğlu sessizliğini bozdu!

kmfdfdfd-17.jpg

TATİLDE BERABER YAKALANDILAR

Evlilikleriyle herkesi şok eden ve ilgiyle takip edilen Hadise ve Mehmet Dinçerler geçtiğimiz ay tek celsede boşanmıştı. Sosyal medyada Mehmet Dinçerler'in ailesi tarafından baskı gördüğü ve mutsuz olduğu öne sürülüyordu. Ünlü çift sonunda ayrılık kararı aldı.

b56-001.jpg

Boşanmanın ardından kendini tatile atan Mehmet Dinçerler Rodos’ta tatile çıkmıştı. Tatil sırasında Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenen Dinçerler'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. İkilinin aynı karede samimi bir şekilde görüntülenmesi dedikoduları beraberinde getirdi.

SESSİZLİĞİNİ SONUNDA BOZDU! ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Çıkan görüntüler sonrası sessizliğe bürünen ikili daha fazla dayanamadı. Zehra Çilingiroğlu, sabah saatlerinde Boğaz'da yürüyüş yaparken muhabirlerin sorularını cevapladı. Çilingiroğlu, kendisine yöneltilen soruları yanıtlamak istemedi.

MAHKEMEYE VERECEK

Muhabirlerin ısrarla sorularına cevap vermeyen Çilingiroğlu, en sonunda Mehmet Dinçerler ile yakın arkadaş olduklarını söyledi. Zehra Çilingiroğlu muhabirlere verdiği cevapta, "Lütfen bana böyle şeyler sormayın, cevap vermek istemiyorum “ yanıtını verdi. Daha önce edinilen bilgiye göre ise Hülya Avşar, kızının iftiraya uğradığını ve bu iftirayı atanları mahkemeye vereceğini açıklamıştı.

kmggfgf-11.jpg

Zehra Çilingiroğlu’nun avukatından ise beklenen açıklama kısa süre sonra geldi. Müvekkili Zehra Çilingiroğlu’nun Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğuna dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Zehra Çilingiroğlu’nun Mehmet Dinçerler ile baş başa olmadığını, kalabalık bir arkadaş grubuyla birlikte eğlendiklerinin altını çizerek, bu durumun Hülya Avşar’ın itibarını zedelemeye yönelik yapıldığını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Beyaz Magazin sunucuları ise bu iftiraların Türk aile hayatına yakışmadığını, genç bir kızın geleceğini etkileyecek şekilde, gerçekle ilgisi olmayan iddialara konu olan bu haberi kınadıklarını ifade etmişlerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN