Mehmet Erbil'in kızından olay iddia! Babası duysa yatak döşek hasta yatar: Bana babalık yapmadı itirafıyla şok etti

Mehmet Erbil'in kızından olay iddia! Babası duysa yatak döşek hasta yatar: Bana babalık yapmadı itirafıyla şok etti

Gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil' in kızından olay iddia! Kendisinden yaşça küçük kadınlarla yaşadığı aşklarla magazin gündemine oturan ünlü şovmenin kızı sonunda itiraf etti...

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bir dargın bir barışık olan aşıklar, tekrar birlikte olduklarını duyurmuşlardı.

t25-mehmet-ali-erbil-sevgilis-542.webp

MEHMET ERBİL'İN KIZINDAN OLAY İDDİA! BABASI DUYSA YATAK DÖŞEK HASTA YATAR: BANA BABALIK YAPMADI İTİRAFIYLA ŞOK ETTİ

Oya Çınar'ın YouTube'da yayınladığı Oyalamacalar isimli programının konuğu olan Yasmin Erbil, babası hakkında gelen tüm sorulara verdiği cevaplarla adından söz ettirdi. Oya Çınar "Hayatta en çok neyin çabasını verdin?" deyince Yasmin Erbil "Yanlış anlaşılmamak, sürekli kendini kontrol etmeye çalışmak... " yanıtını verdi. "Büyürken aile baskısı yaşadın mı?" sorusuna ise genç oyuncu "Çok gördüğümü düşünmüyorum" dedi.

yasmin.webp

'BABALIK GÖRDÜĞÜMÜ DÜŞÜNMÜYORUM'

Oya Çınar ise "Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var... Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" sorusunu sordu. Erbil ise "Devam ediyor" diyerek şunları söyledi: Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak'' cümlelerine yer verdi.

d2d37687303043e5845b2160d6350861.webp

'BABAM GİBİ İNSANLARDAN HOŞLANMAM'

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil açıklamalarına şu cümlelerle devam etti. ''Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem. Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor. Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN