Mehmet Yalçınkaya yıllar sonra itiraf etti! Duygulandıran açıklama: Sevdiği kızı aşçı diye vermemişler! 'Yemek kokuyorduk..."

Mehmet Yalçınkaya yıllar sonra itiraf etti!  Duygulandıran açıklama: Sevdiği kızı aşçı diye vermemişler! 'Yemek kokuyorduk..."

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef'in son bölümünde yaşananlar duygu dolu anlar yaşandı. Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları programa damga vururken ekran başındakileri de duygulandırdı.

2018 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak her bölümde reyting rekorlarını alt üst eden yemek yarışması Masterchef'in yeni bölümünde duygu dolu anlar yaşandı. Mehmet Yalçınkaya'nın itirafı programa damga vurarak izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı, Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'dan yıllar sonra duygulandıran itiraf geldi. Ünlü şeften gelen itiraf ekran başındakileri duygulandırdı.

Reyting rekortmeni programın yarışmacıları Barbaros ve Kıvanç, aşçılık mesleği hakkında yaşadıklarını dile getirdiler.

Barbaros, anne ve babaların eskiden 'Aşçıya kız mı verilir?' diye bu mesleği küçümsediklerini ama artık birçok kişinin gastronomi okumak istediğini belirtti.

tt

Barbaros'un "Göbeklitepe'ye de gastronomi lisesi kurulma aşamasında. İnşallah en kısa sürede onu da görürüz" sözleri sonrasında söz alan Kıvanç, "Benim babam anneme 'Aşçı mı olacak ya?" demiş. Şimdi gurur duyuyor. Ama o zamanlar gerçekten bu mesleğe karşı böyle bir önyargı vardı" diye konuştu.

Barbaros ve Kıvanç'ın bu açıklamaları sonrasında Somer Sivrioğlu araya girerek "Siz bir de Mehmet Şef'e sorun onu" dedi.

xx

"HEPİMİZ YEMEK KOKUYORDUK"

Somer Sivrioğlu'nun söyledikleri sonrasında yıllar önce yaşadıklarını anlatan Mehmet şef, ekran başındakileri duygulandırarak şunları söyledi:

"Oğlum, 'Aşçı mı olacaksın?' da ne, biz kız istemeye gittik, kızı vermiyorlardı yani. 3 - 5 arkadaş belediye otobüsüne bindiğimiz zaman yanımızda kimse kalmıyordu. Çalıştığımız yerde duş olmadığı için hepimiz yemek kokuyorduk, millet kaçıyordu"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN