Melike Şahin öğretmenlere özel konsere çıkmadı

Melike Şahin öğretmenlere özel konsere çıkmadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Feshane'de öğretmenlere özel düzenlenen konserde sahne alması beklenen şarkıcı Melike Şahin, rüzgarlı hava nedeniyle sahneye çıkmadı. Şahin, İBB'nin güvenlik için konseri iptal ettiğini söylerken İBB ise, "Tüm çabalarımıza rağmen ikna edemedik" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler için 2 Aralık'ta gerçekleştirilmek üzere Melike Şahin konseri planlandı. Şahin konser alanı dolmuşken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla konserin iptal edildiğini duyurdu.

basliksiz-2.jpg

Şahin açıklamasında, "Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazır da bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysaki çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç bir alakası yok bu aksaklığın. Yine de özür dilerim hayal kırıklığı için." ifadelerine yer verdi.

screenshot-6.jpg

İBB: TÜM ÇABALARIMIZA RAĞMEN İKNA OLMADI

İptal kararı alanı dolduran öğretmenler tarafından tepkiyle karşılandı. Bu açıklamanın ardından İBB Kültür hesabından da konuyla ilgili, "Değerli öğretmenlerimiz saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz çok üzgünüz." paylaşımında bulunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN