Merve Boluğur ağır eleştirilere dayanamadı: Hangi devirde yaşıyorsunuz?

Merve Boluğur ağır eleştirilere dayanamadı: Hangi devirde yaşıyorsunuz?

Geçen günlerde tanımadığı birinin masasına oturan Merve Boluğur hakkında çıkan haberlere ilişkin sessizliğini bozdu. Yaptığının normal olduğunu ifade eden Boluğur, bazen Merve Boluğur olduğunu unuttuğunu söyledi. Bakın masada tanımadığı kişiyle ne konuşmuş?

Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, geçenlerde yemek yemek için gittiği bir AVM'de alkollü içeceği ve yemeği ile tanımadığı birinin masasına oturmuştu. O görüntüler sosyal medyada çok konuşulunca Boluğur'dan açıklama geldi.

merve.jpg

BOLUĞUR'DAN O GÖRÜNTÜ İÇİN AÇIKLAMA

53 günlük evliliğine son veren Merve Boluğur, kısa sürene evliliğiyle magazin gündemi sıkça meşgul etmişti. En son bir AVM'de tanımadığı birinin masasına yemek yiyen Boluğur, o görüntüler için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

alkol.jpg

"HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ?"

Boluğur, başkasının masasına oturdu haberlerine ilişkin o kişinin kendi masasına oturmak için izin istediğini belirterek, yemek yedikleri alanın ortak alan olduğunu belirtti. Boluğur, "Hangi devirde yaşıyoruz" diyerek hakkında çıkan haberlere sitem etti. Boluğur o anları şöyle anlattı:

"Oradaki genç yer bulamadığını ve masama oturmak istediğini söyleyince ben de izin verdim. Hangi devirde yaşıyoruz kaldı ki ortak alan. Kulağımda zaten kulaklık var ve 'Merhaba, nasılsınız ve iyi misiniz?'den başka bir şey konuşulmadı."

bolupur.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN