Merve Boluğur, Murat'ına kavuştu! 7 yıl önce boşanmışlardı

Merve Boluğur, Murat'ına kavuştu! 7 yıl önce  boşanmışlardı

2017 yılında boşanan Merve Boluğur- Murat Dalkılıç çiftinden şaşırtan bir hamle geldi. Olaylı bir şekilde boşanan eski eşlerin barıştığı iddia edildi. Magazine bomba gibi düşen bir haber sonrasında Dalkılıç'tan ilk yorum geldi. Duyanlar "Merve, Murat'ına kavuştu" yorumları yaptı.

Evlilikleri kadar boşanmalarıyla da döneme damga vuran Merve Boluğur- Murat Dalkılıç ikilisi yıllar sonra tekrardan bir araya geldi. Boşanmadıktan sonra arkadaşlıklarını da bitiren eski eşlerin barışma iddiası herkesi şaşkına çevirdi. İkilinin hayranları ise bu duruma çok sevindi.

merve.jpg

MERVE- MURAT İKİLİSİ BARIŞTI MI?

2015 yılında evlenen fakat sadece 2 yıl süren evlilikleriyle gündemden düşmeyen Merve Boluğur-Murat Dalkılıç çiftinin tekrardan barıştığı iddia edildi.

mervemert.jpg

Boşanmasından ardından 2. kez Mert Aydın ile nikah masasına oturan Boluğur'un bu evliliği de sadece 50 gün sürmüştü.

murat.jpg

MERVE'NİN SOKAĞINDA GÖRÜLDÜ

Kimi kullanıcılar Merve Boluğur'un hala Murat Dalkılıç'ı sevdiğini iddia ederken, ilginç bir iddia ortaya atıldı. Snob Magazin'in haberine göre; Dalkılıç'ın sabah saatlerinde eski eşi Boluğur'un evinin sokağından çıkması barışma iddialarını gündeme getirdi.

mervebol.jpg

MAHALLE SAKİNLERİ GÖRDÜ

Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur'un sokağında görülmesi ve oradan hızlıca uzaklaşması mahallelinin dikkatini çekti. Mahalle sakinlerinin, "Acaba Merve ile Murat barıştı mı?" yorumları yapmasına sebep oldu.

Dalkılıç ise şu yorumu yaptı:

"Nasıl yani? Ama böyle yarım anlatıyorsunuz, hevesimiz kursağımızda kalıyor?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN