Merve Boluğur Teoman'ı hedef aldı! Olay yaratacak açıklama...

Merve Boluğur Teoman'ı hedef aldı! Olay yaratacak açıklama...

Son dönemde çarpıcı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, bu kez de ünlü şarkıcı Teoman'ı hedef aldı. Boluğur'un açıklamaları sonrasında Teoman'ın vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Geçen yıl 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla Aydın'dan boşama kararı aldığını duyurarak herkesi şaşırtmıştı.

Mert Aydın ile sadece 53 gün evli kalan Merve Boluğur, son dönemde çarpıcı açıklamalara imza atarak adından söz ettirirken bu kez ünlü şarkıcı Teoman'ı hedef aldı. Boluğur'un açıklamaları herkesi şaşkınlık içerisinde bırakırken Teoman'ın Boluğur'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde imaj değişikliğine giderek dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur, bu kez Teoman'ı hedef alarak adından söz ettirdi.

TEOMAN'I HEDEF ALDI

Snob Magazin adlı haber sitesinde yer alan habere göre; İstinyepark’ta objektiflere yakalanan ünlü oyuncu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Merve Boluğur'dan Teoman göndermesi

Muhabirlerin “Neler yapıyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Merve Boluğur, Teoman'ı hedef alarak “Teoman gibiyim işte boş boş dolaşıyorum” dedi. Boluğur'un bu açıklamaları herkesi şaşırtırken Teoman'ın ünlü oyuncuya vereceği yanıt ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN