Merve Boluğur'dan çocuk sinyali! 3. kez evlilik yolunda

Merve Boluğur'dan çocuk sinyali! 3. kez evlilik yolunda

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, 3. kez evlenme sinyali vermişti. Çocuk sahibi olmayı her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu bir alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Boluğur, yine çok çarpıcı açıklamalar yaptı

Oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Akmerkez’deydi. Tek başına yemek katında fast food tarzı yemek yiyen Boluğur, alışveriş merkezinden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çocuk sahibi olmak isteyen Boluğur'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

merve.jpg

Alışveriş merkezinde görüntülenen Merve Boluğur, muhabirlerin sorularına samimi yanıtlar verdi. Sosyal medya dikkat çeken paylaşımlar yapan Boluğur, dizi setlerine dönüp dönmeyeceği konusunda net konuştu. Boluğur ekranlardan uzak durmasının nedeninin ise tükenmişlik sendromu olmadığını küçük yaşta işe başladığına bağladı.

mervecik.jpg

"SETLER İNANILMAZ SAATLER ALIYOR"

17 yaşında dizi setlerinde çalışmaya başladığını belirten Merve Boluğur, "Benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Genellikle geç yaşlarda başlanıyor. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de doyuma ulaştım diyebilirim. O yüzden de biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım, çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu” diye yanıt verdi.

"YAŞIM KEMALE ERDİ"

2 kez evlilik yapan ve istediği mutluluğu bulamayan Merve Boluğur, çocuk sorusuna ise “Çocuk istiyorum. Anne olmak… Yaşım 37 oldu ve artık yaş kemale erdi. Allah’tan hayırlısı. Bu işler kısmet. Olursa olur” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN