Kendini alkole veren Merve Boluğur yaptı yapacağını! Tanımadığı biriyle...

Kendini alkole veren Merve Boluğur yaptı yapacağını! Tanımadığı biriyle...

İlginç paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, geçen güne eski eşi Mert Aydın ile bir araya gelmişti. Ünlü oyuncu bu kez hiç tanımadığı birinin masasına oturdu. Bakın ne yaptı?

53 gün evli kaldıktan sonra Mert Aydın'dan boşanan Merve Boluğur yaptıklarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Alkol şişesiyle bir AVM'de gezen Merve Boluğur hiç tanımadığı birinin de masasına oturdu.

mervee.jpg

TANIMADIĞI BİRİNİN MASASINA OTURDU

Boluğur, bir anda karşısındaki kişiye ilginç sorular sormaya başladı. Sorular karşısında şoke olan kişi masadan kalkarak başka bir yere geçti. Boluğur'un garip hareketlerini görenler "Galiba keçileri kaçırdı'' diye yorum yaptı.

mervecik.jpg

ALKOLLÜ GÖRÜNTÜSÜ OLAY OLDU

Alkol kullanan ünlü oyuncu için "Kendini alkole vurgu" gibi yorumalar da yapıldı. Merve Boluğur'dan ise henüz bu haberler için bir yanıt gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN