Merve Boluğur'dan Taha Duymaz pişmanlığı! Öldükten sonra o mesajı gördü... Bakın Taha ne istemiş?

Merve Boluğur'dan Taha Duymaz pişmanlığı! Öldükten sonra o mesajı gördü... Bakın Taha ne istemiş?

Merve Boluğur'dan herkesi şaşırtan Taha Duymaz paylaşımı geldi. Enkazda hayatını kaybeden Duymaz'ın defalarca Boluğur'a yazdığı ortaya çıktı. Boluğur ise büyük pişmanlığını itiraf etti. Bakın Taha neler yazmış?

Merve Boluğur, günlerdir göçük altında olan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın cansız bedeninin enkaz altından çıkarılması üzerine, duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Fakat Duymaz'ın cansız bedenine ulaştı. Çok sayıda ünlü ismin Taha paylaşımı sonrası Boluğur'dan da pişmanlık itirafı geldi.

duym-002.png

MERVE'DEN TAHA DUYMAZ PİŞMANLIĞI

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Taha Duymaz için herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Duymaz'ın kendisine defalarca mesaj attığını belirten Boluğur Duymaz'ın mesajlarına cevap vermediği için pişman olduğunu söyledi...

1-007.jpg

MESAJLARI ÖLDÜKTEN SONRA FARK ETTİ

Ünlü oyuncu, Taha Duymaz'ın Instagram hesabı üzerinden kendisine attığı mesajları şimdi fark ettiğini ifade etti.

mervee.jpg

Merve Boluğur, "Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm" diyerek Taha Duymaz ile ilgili yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN