Merve Boluğur’un çocuk açıklamasından sonra Murat Dalkılıç isyan etti: “Sağlık sorunları yaşıyorum”

Merve Boluğur’un çocuk açıklamasından sonra Murat Dalkılıç isyan etti: “Sağlık sorunları yaşıyorum”

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda mutlu bir yuva ve çocuk açıklamalarında bulunmuştu. Ünlü ismin bu açıklamalarından sonra sosyal medya Murat Dalkılıç’ı hedef almıştı. Murat Dalkılıç ise günler sonra sessizliğini bozarak isyan etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Merve Boluğur, yeni bir açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Eser Yenenler’in YouTube kanalına konuk olan ünlü isim burada çocuk istediğine ve mutlu bir aile kurma hayallerinden söz etti. Sosyal medyaya düşen bu açıklamalar ise akıllara 2017 senesinde evlenip 2022 senesinde boşandığı şarkıcı eşi Murat Dalkılıç’ı akıllara getirdi. İkilinin fotoğrafları ile yapılan editler bir anda yayılırken Murat Dalkılıç cephesinden bir açıklama geldi.

yeni-proje-2024-02-17t224345-279.jpg

“ÇOK MUTLU BİR YUVAM OLSUN İSTEDİM”

Merve Boluğur, programda hayallerinden söz ederek, "Ben çok mutlu bir yuvam olsun istedim. Bir tane ufak tatlı bir erkek çocuğum olsun istedim. Çok istiyordum ya" dedi. Ünlü ismin bu sözleri akıllara eski eşi Murat Dalkılıç’ı getirdi. Sosyal medyada hedef gösterilen Dalkılıç ise sessizliğini bozdu.

yeni-proje-2024-02-17t224357-817.jpg

“SALIK SORUNLARI YAŞIYORUM”

Eski eşi Merve Boluğur’un açıklamalarından sonra hedef gösterildiğini düşünen şarkıcı Murat Dalkılıç ise sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak şunları söyledi:

"Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN