Merve Boluğur'un yeni imajı herkesi şaşırttı: Hayranları tanımakta zorluk yaşıyor!

Merve Boluğur'un yeni imajı herkesi şaşırttı: Hayranları tanımakta zorluk yaşıyor!

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda Mert Aydın ile dünyaevine giren ve Aydın ile sadece 53 gün evli kalan ünlü oyuncu Merve Boluğur, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun yeni tarzını gören hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.

Geride bıraktığımız yıl, bir süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla Aydın ile olan evliliğini sonlandırma kararı aldığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu ile Mert Aydın'ın evliliği sadece 53 gün sürerken evlilik 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile 5 dakikada sonuçlanmıştı. Söz konusu tarihten bu yana sık sık açıklamalarıyla gündem olan ünlü oyuncu bu kez yeni tarzıyla gündem oldu.

Son olarak 2017 yılında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'İçimdeki Fırtına' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un yeni tarzı herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun yeni imajını gören hayranları Boluğur'u tanımakta güçlük çekti.

Oldukça farklı bir imaj tercih eden ünlü oyuncunun "Güzel saçlı bebeğim" notuyla paylaştığı fotoğraf, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte ünlü oyuncunun yeni tarzı...

Merve Boluğur'un son halini paylaştı, takipçileri tanımakta güçlük çekti

Merve Boluğur'un son halini paylaştı, takipçileri tanımakta güçlük çekti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN