Merve Şarapçıoğlu'ndan eski eşi Berk Oktay'a olay gönderme: Adam varmış, "Adam" varmış!

Merve Şarapçıoğlu'ndan eski eşi Berk Oktay'a olay gönderme: Adam varmış, "Adam" varmış!

2 yıl önce ünlü oyuncu Berk Oktay'dan olaylı bir şekilde boşanan Merve Şarapçıoğlu, sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaşırken eski eşi Berk Oktay'a da göndermede bulundu. Şarapçıoğlu'nın paylaşımı magazin dünyasına bombagibi düşerken paylaşım çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

2016 yılında dünyaevine girdiği ünlü oyuncu Berk Oktay ile iki yıllık olaylı boşanma davaları Şubat 2020'de sona eren Merve Şarapçıoğlu, kalbini iş insanı Mehmet Yahya'ya kaptırdı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni sevgili ile olan fotoğrafını paylaşan Şarapçıoğlu, sevgilisini öve öve bitiremezken eski eşine de isim vermeden göndermede bulundu.

"EN AZ AİLEM KADAR SONSUZ DESTEK OLAN 'ADAM'"

Merve Şarapçıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şuraya kalbimin sahibini bırakayım. Kabus gibi bir dönemimde girdi hayatıma kendisi… Bu fotoğrafta ki o güzel gülümsemesini enerjisini eksik etmeden, duruşunu hiç bozmadan tüm kalbiyle yanımda durup bana en az ailem kadar sonsuz destek olan “Adam” Çok içimden gelerek bir şeyler yazmak istiyorum, müsadenizle; "Adam" diyorum, üstüne basa basa çünkü alışmamışım geçmişte yaşadıklarımdan dolayı. Zira ben hayatıma insan alırken adamlığın ve bu gibi benzer tanımların insanın hayatındaki gerçek anlamlarının ne demek olduğunu zerre kadar bilmiyomuşum aslında, biliyorum sanmışım bunca zaman. Kalpten değer görmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu canım Memomun hayatıma girmesiyle öğrendim diyebilirim.

ins.jpg

"ADAM VARMIŞ, "ADAM" VARMIŞ"

Adam varmış, "Adam" varmış meğer. Zor sürecimin her anında, duygusal anlamda yerlerde sürünürken, yargılama aşmasında yapmadığım şeylerle herkes tarafından yaftalanırken, ne yapacağımı bilemezken, hıçkıra hıçkıra gece gündüz durmadan ağlarken, kendime olan tüm güvenimi kaybetmişken, bütün olumsuzluklar etrafımı sarmışken, en köşeye sıkıştığımı hissettiğimde, bedeli, pahası ne olursa olsun bir saniye yalnız bırakmadı beni. Dim dik, koşulsuz sonsuz sevmekten bana inanmaktan hiç vazgeçmedi. Sorugusuz sualsiz…Ki hiç kolay değildi elbette, ondan adım gibi eminim ama biz bu zor sürecin her aşamasında hep el eleydik.

Her anımda yanımdaydı. Her damla gözyaşımı kendi derdini yok sayıp sildi şefkatle...Bana tüm bu sürecimde sahip çıkıp, sımsıkı sarılıp “Her şey geçecek, sen kalbinin ekmeğini yiyeceksin, her şey güzel olacak, bu dünyada günün sonunda hep iyiler kazanır” diye diye bana kötü olan herşeyi unutturup iyiyi yükleyip bütün odağımı değiştirdi canım Memom, bütün dünyam değişti ve hayatıma öyle bir dokundu ki zamanla benim tüm dünyam oldu…Ne kadar şanslıyım ki en karamsar zamanlarda en çıkmazdayken bütün auramı değiştiren, tüm kalbiyle yanımda bana destek olan bir sevgilim vardı. Veee bilin bakalım ne oldu! Evet! Hepsi tam da dediği gibi oldu! Gerçekten nihayetinde iyi kalpli olmak kazandı… Seni Çok Ama Çok Seviyorum! İyi ki varsın. Hiç eksik olma sen hayatımdan. Hep birbirimize sımsıkı sarılmak dileğiyle sevgilim… Her şey için teşekkür ederim. İyi ki sen… "

sar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN