Mesterchef'te olaylar bitmiyor! Danilo şef ortalığı ateşe verdi: O yarışmacı için açtı ağzını yumdu gözünü

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekortmeni yarışmanın dün gece yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık yarışını Burak Revanbahş kazandı. Yarışmanın yeni bölümünün fragmanında Danilo Şef'in sözleri dikkatleri çekti.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması 'MasterChef Türkiye''nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık yarışını Burak Revanbahş kazandı. Kırmızı takımın kaptanı ise Tayfun Genç oldu.

Yarışmanın bu akşam yayınlanacak fragmanı izleyicilerle buluştu. Fragmanda Danilo Şef'in açıklamaları herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık yarışını Burak Revanbahş kazanırken kırmızı takımın kaptanı ise Tayfun Genç oldu.

"PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK ZOR BİR YER"

Yarışmanın önceki akşam yayınlanan bölümünde Atike Bozkaya yarışmaya gözyaşları ile veda etmiş stüdyoda duygusal anlar yaşanmıştı.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim Atike oldu

Gözyaşlarına hakim olamayan Atike, veda konuşmasında "Sizi seviyorum. Eleştirinizi, nasihatlarınızı hepsini cebime koyuyorum. Psikolojik olarak çok zor bir yer. Sizin dışınızda teşekkür etmek istediğim bir aile daha var" diyerek MasterChef Türkiye'nin set ekibindeki isimleri sıralamıştı.

"KIZIN SENİNLE GURUR DUYABİLİR, BİZ BUNA ŞAHİDİZ"

Konuşurken zor anlar yaşayan yarışmacı, Mehmet Yalçınkaya'nın "Kızın seninle gurur duyabilir, biz buna şahidiz" sözü üzerine şeflere tek tek sarılmıştı.

Yarışmanın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragmanı herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

maso.jpg

"HİÇ MUTLU DEĞİLİZ"

Yarışmada bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ilk takım oyunu oynanacak. MasterChef fragmanında dikkat çeken detay ise Danilo Şef'in sözleri oldu. "Hiç mutlu değiliz" diyen Danilo Şef, pideler istedikleri gibi olmadığı için yarışmacılara kızdı. İşte MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN