Metin Akpınar'dan tepki toplayan açıklama: Yakışmadı büyük usta! Türkiye'ye 'cahil' dedi "Bugün Türkiye cahil bir ülkedir..."

Metin Akpınar'dan tepki toplayan açıklama:  Yakışmadı büyük usta! Türkiye'ye 'cahil' dedi "Bugün Türkiye cahil bir ülkedir..."

Antalya'da Altın Portakal Film Festivali'ne katılan usta oyuncu Metin Akpınar, tepki toplayan açıklamalara imza attı. Usta oyuncunun açıklamalarının ardından Twitter'da onlarca hesaptan, Akpınar'ın sözlerine yönelik paylaşımlar yapıldı. Metin Akpınar ismi kısa sürede Twitter'da TT oldu.

Antalya'da Altın Portakal Film Festivali'ne katılan usta oyuncu Metin Akpınar, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

59. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen bir söyleşiye katılan usta oyuncu Metin Akpınar, açıklamaları nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

"6'LI MASA KURTARICI OLACAK"

Muhalefet liderlerinin bir araya geldiği 6'lı masa hakkında açıklamalarda bulunan Metin Akpınar, "Yeniden parlamenter sisteme geçme kararında birleştiler. Ayrı düşünen partiler, ayrı programları olan, manifestoları olan insanlar bir araya geldiler bu iş için, artık sandık emniyeti seçimin emniyeti bakımından, sandık güvenliğini korumak anlamında anlaştılar tamam. Yok şimdi kim bakan olacak, kim Kültür Bakanı olacak, kim Başkan olacak, Başkan olur mu, olmaz mı, biz noteriz, noter değiliz, masadan kim kalkar, kalkarsa biz ne yaparız, dağılır mıyız?, birliğe devam mı ederiz, falan gibi şeyler basının çok üstünüze geldiği olaylardır. Bu taleplerde bulunmayın. 6'lı masadan ümidinizi kesmeyin. Kurtarıcı olacak" şeklinde konuştu.

9a2e42f2-9986-4153-ae8a-f85b18880dad.jpg

"BUGÜN TÜRKİYE CAHİL BİR ÜLKEDİR"

Türkiye'nin 'cahil' bir ülke olduğunu vurgulayan usta oyuncu şunları söyledi:

"Seküler, laik, pozitivist, Kemalist sinizdir, ne mutlu bana, ama bir de karşı taraf var. Unutmayın ki adam yüzde 51 oy alıyor. Bugün Türkiye cahil bir ülkedir.

TÜRK MİLLETİNİN KARARLARINDAN ÖDÜ PATLAYAN BİR SANATÇIYIM

Ben necip Türk milletinin kararlarından ödü patlayan bir sanatçıyım. O yüzden onlar seçebiliyorlar. Niye? Eğitim seviyesi ortalama beşinci sınıf. Daha liseden mezun bile olamadık. O yüzden önce eğitim eğitim eğitim..."

metin-akpinar-e86274.png

TWİTTER'DA TT OLDU

Akpınar bu açıklamaları nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Twitter'da onlarca hesaptan, Akpınar'ın sözlerine yönelik paylaşımlar yapıldı. Metin Akpınar ismi kısa sürede Twitter'da TT oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN