Metin Şentürk'ten hayranlarını üzecek kötü haber! Açıklama yaptı: "Sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var"

Metin Şentürk'ten hayranlarını üzecek kötü haber! Açıklama yaptı: "Sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var"

Metin Şentürk'ten hayranlarını üzecek kötü haber! Ünlü sanatçı, hayranlarına açıklama yaparak 'Sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var' diyerek duyurdu...

Metin Şentürk, hayranlarını üzecek bir haberle gündeme geldi. Ünlü sanatçı, ayağının çatladığını duyurarak hayranlarına açıklama yapma gereği duydu.

METİN ŞENTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Şentürk, bir video paylaşarak hayranlarına seslendi. Tekerlekli sandalyede çekilen videoda, "Sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var" diyen Şentürk, "Bu kaza vesilesi sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var" diyen Şentürk, tekerlekli sandalyede çektiği videoda; "Yalnızca bakış açımızı değiştirerek başımıza gelen kötü şeylerin üstesinden gelebilir, sıkıntıları da eğlenceye çevirebiliriz. Hepinizi muhabbetle kucaklıyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN