Michael Jackson'ı kimin canlandıracağı belli oldu

Michael Jackson'ı kimin canlandıracağı belli oldu

Dünyaca ünlü şarkısı Michael Jackson'ın hayatını anlatacak olan filmde şarkıcıyı, yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak. Haberi açıklayan 26 yaşındaki Jaafar Jackson, "Amcamın hikayesini hayata geçirmekten onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

2009 yılında hayatını kaybeden dünyaca ünlü sanatçı Michael Jackson'ın biyografi türündeki filmin çekimlerinin başlayacağı duyurulmuştu. Filmin yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua'nın oturak.

Jackson'ın yaşamını konu alacak filmde ünlü ismi canlandıracak kişi de belli oldu. Projede Michael Jackson'a, ünlü sanatçının yeğeni Jaafar Jackson hayat verecek.

'ONUR DUYUYORUM'

Konu ile alakalı olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 26 yaşındaki Jackson, "Amcamın hikayesini hayata geçirmekten onur duyuyorum. Dünyanın her yerindeki tüm hayranlara; yakında görüşürüz" şeklinde konuştu.

gettyimages-452086132.webpJafaar Jackson

'Michael' adını taşıyacak filmin yönetmeni Antoine Fuqua ise, "Michael olarak Jafaar Jackson'ı duyurmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Yapımlarıyla birçok ödül alan Fuqua, ilk olarak başrolünde Denzel Washington'ın oynadığı 'Traning Day' adlı yapımla adını duyurmuştu. Antonie Fuqua, yine başrolünde Denzel Washington'ın rol aldığı 'Equalizer' film serisiyle de başarısını devam ettirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN